Un bărbat cu Covid s-a deghizat în soția sa pentru a putea zbura cu avionul. Cum a fost descoperit

Un bărbat din Indonezia testat pozitiv cu Covid-19 a fost arestat după ce s-a deghizat în soția sa pentru a putea urca într-o cursă aeriană, scrie CNN. El s-a folosit de actele de identitate ale femeii, dar și de rezultatul negativ al testului PCR și s-a îmbarcat în avion purtând un niqab – îmbrăcăminte tradițională musulmană, lăsând la vedere doar ochii.

Bărbatul, identificat cu inițialele „DW” s-a îmbarcat în zborul intern al Citilink, de la Jakarta la Ternate, însă a fost descoperit după ce s-a dat singur de gol, renunțând la hainele de femeie. Potrivit unei însoțitoare de zbor, DW a intrat în toaletă purtând un niqab și a ieșit fără el, în haine bărbătești. Ea a notificat autoritățile aeroportuare din Ternate, care au reținut pasagerul la debarcarea din avion.

După ce a fost testat pozitiv a doua oară, angajații aeroportului au chemat de urgență o echipă dotată cu echipamente de protecție care l-a luat pe bărbat cu ambulanța și l-a plasat în izolare la casa sa din Ternate, unde va sta sub supraveghere.

Polițiștii au declarat că intenționează să-l dea în judecată pe „DW”. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-barbat-cu-covid-s-a-deghizat-in-sotia-sa-pentru-a-putea-zbura-cu-avionul-cum-a-fost-descoperit-1606405
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ