spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Un bărbat cu probleme psihice a încercat să-și taie gâtul. A ajuns de urgență la spital

- Advertisement -

Un bărbat care este cunoscut având probleme psihice a ajuns de urgență la spital după ce a încercat să-și taie gâtul. Bărbatul are 45 de ani şi este domiciliat în Voinești. Acesta a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă şi internat de urgență la Sf. Spiridon. Ulerior a intrat în chirurgie.

” T.V în vârstă de 45 de ani domiciliat în localitate Voinești a fost adus de un echipaj de Terapie Intensivă Multiplă la UPU din cadrul spitalului Sf. Spiridon. Bărbatul prezenta plăgi autolitice în regiunea cervicală anterioară, şi pe abdomen în regiunea supraombilicară. Acesta a avut un episod halucinant. Pacientul a mers direct în sala Chirurgie nr.3. ” a menționat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași…https://www.bzi.ro/un-barbat-cu-probleme-psihice-a-incercat-sa-si-taie-gatul-a-ajuns-de-urgenta-la-spital-exclusiv-4524716?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Sunt jandarmi care s-au sinucis pentru salar mic de 5000 lei și cu zeci de zile libere, problema este că suferă de șmecherie ieftina….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.