spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Victima de la ZOO, un bârlădean euforic, a vrut să se întreacă cu tigrul! Ideea i-a venit după câteva pahare în Bâlci! (FOTO)

- Advertisement -
DE NECREZUT! Premieră la Grădina ZOO! Îngrijitorul care ne arata cam pana unde s-a urcat pe gratiile custii tigrului, barladeanul beat!!

INCREDIBIL Cel cu piciorul sfâșiat la ZOO, a vrut să-și încerce puterile cu un tigru bengalez! Bărbatul, de 41 de ani, din Bârlad a fost atacat de tigru după ce a provocat animalul în repetate rânduri. Bârlădeanul era băut bine, spun cei care lucrează la ZOO, menționând că omul tocmai venise din Bârlad! Cei de la Ambulanță, au ajuns urgent la ZOO după ce bețivanul inconștent și-a băgat piciorul printre gratiile cuștii. Acesta a ajuns la spital unde urmează să fie operat în curând!

Adrian Cărăbăți, directorul Grădinii ZOO din Bârlad a răma fără glas când a aauzit ce se întâmplase! „Nu s-a mai întamplat niciodata pănă acum ca o persoană să urce pe voliera unui animal”, a declarat Adrian Cărăbăț. Chiar și îngrijitorul s-a crucit văzând că bârlădeanul beat turtă a ignorat chiar și ditamai placă de avertizare că nu este voie să te apropii de cușcă tigrului bengalex, darămite să te sui pe ea! Acesta ne-a și arătat efectiv, cam până unde s-a urcat bețivanul, care a fost în cele din urmă luat de tigru … de picior! L-a lovit cu laba și i-a sfârtecat efectiv piciorul.

A fost trimisă o ambulanță SAJ B2 din Bârlad. Victima tigrului era vizitator și după ispravă a ajuns la spital. Bărbatul a provocat animalul și nu l-a lasat în pace. Tigrul a sărit pe gratii, a dat ture prin cursă, semn că era agitat. Când bărbatul beat și forțos a început să își bage piciorul în cușca tigrului, animalul și-a înfipt ghearele în el și i l-a sfârtecat!

„Bărbatul a fost dus la CPU la spitalul din Bârlad, având o plagă anfractuoasă cu lipsă de substanță și fractură deschisă glezna stângă”, a precizat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Reprezentanții poliției susțin că vina îi aparține în totalitate bărbatului, care a ignorat toate indicatoarele de avertizare și, în plus, a depășit și gardul de protecție, urcând pe cușca tigrului! .

La spitalul bârlădean, inconștientul bârlădean care s-a dat la tigrul din Grădina ZOO, este examinat radiiologic și urmează a fi operat pentru tratamentul plăgii. „Pe 27 august, în jurul orei 14,20 se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente un pacient, de 41 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina Zoologica. Pacientul este conștient, stabil hemo-dinamic și respirator, prezintă o plaga mușcată de tigru, la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară. După efectuarea examenului radiologic, el a și fost internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații “, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

STIRE INITIALA | Un bărbat din Bârlad a fost atacat de tigru la Zoo! Omul a ajuns cu piciorul sfârtecat la spital!

DE NECREZUT… Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a fost atacat de tigru de la Grădina Zoologică, după ce a provocat animalul în repetate rânduri. Bârlădeanul era băut bine, spun cei de la Ambulanță, care au ajuns urgent la ZOO după ce bețivanul inconștient și-a băgat piciorul printre gratiile cuștii. Acesta a ajuns la spital unde a și fost operat!

Tigrul l-a lovit cu laba și i-a sfârtecat efectiv piciorul. „A fost trimisă o ambulanță SAJ B2 din Bârlad. Victima tigrului era vizitator și după ispravă a ajuns la spital. Bărbatul a provocat animalul și nu l-a lăsat în pace. Tigrul a sărit pe gratii, a dat ture prin cursă, semn că era agitat. Când bărbatul beat și forțos a început să își bage piciorul în cușca tigrului, animalul și-a înfipt ghearele în el și i l-a sfârtecat! „Bărbatul a fost dus la CPU la spitalul din Bârlad, având o plagă anfractuoasă cu lipsă de substanță și fractură deschisă glezna stângă”, a precizat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Reprezentanții poliției susțin că vina îi aparține în totalitate bărbatului, care a ignorat toate indicatoarele de avertizare și, în plus, a depășit și gardul de protecție, urcând pe cușca tigrului! .

La spitalul bârlădean, inconștientul bârlădean care s-a dat la tigrul din Grădina ZOO, este examinat radiologic și urmează a fi operat pentru tratamentul plăgii. „Astăzi, 27 august, în jurul orei 14,20 se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente un pacient, de 41 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina Zoologica. Pacientul este conștient, stabil hemodinamic și respirator, prezintă o plaga mușcată de tigru, la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară. După efectuarea examenului radiologic, el va fi internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații ”, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. asta n-am mai văzut-o: Vaslui – Bețiv- Tigru.

    wow, „cercetătorii” de la iasi pot deschide si alt capitol cu violența totală din jud Vaslui
    PS!! Apropos, vrn, nu ar fi fain un articol un interviu cu acesti cercetători sociologi universitari din Iași și niste poze cu ei!! Hai că ar fi interesant.

  2. Ok, vizitatorul de la ZOO a ajuns la spital. Intrebarea este: Cand vor fi internati la Zoo finul Cyprinol si nasul Red Bull? Sa se obisnuiasca sa vada lumea de dupa gratii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.