Un bărbat din Gura Văii s-a înjunghiat în inimă, după o ceartă în familie!

TRAGEDIE… Coșmar într-o familie din satul Gura Văii, comuna Stănilești! Un bărbat în vârstă de 46 de ani, Vasile Ț., a recurs la un gest îngrozitor. Omul, într-un acces de furie greu de închipuit, s-a înjunghiat drept în inimă. Se pare că gestul său a fost făcut pe fondul unor discuții în familie. Cadrele medicale de pe Ambulanță nu l-au mai putut salva.

Echipajul de pe Ambulanța care a ajuns în cel mai scurt timp la fața locului l-a găsit în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva, însă manevrele de resuscitare nu au funcționat. A fost declarat decesul. Consătenii s-au declarat șocați de cele întâmplate și spun că niciodată nu s-ar fi gândit că o asemenea situație s-ar putea petrece în această familie. Oamenii spun că o ceartă între bărbat și fiul său ar fi fost cauza pentru care, într-un acces de furie greu de controlat, omul a ales să își pună capăt zilelor în acest fel.

“Dintr-o furie de moment se poate întâmpla o asemenea tragedie”

“Este o familie normală, serioasă. Nu i-am auzit să aibă probleme sau să facă probleme cuiva prin sat. El și soția lui au doi copii, un băiat și o fată. Copiii sunt destul de mari. Băiatul chiar muncește prin străinătate, din câte știm. Și el tot prin străinătate muncea mai mult. Era un băiat bun, cuminte. Dacă mai bea un pahar, o făcea așa, ca fiecare om. Nu l-am văzut să exagereze niciodată. Toată familia căuta să își câștige pâinea cum putea mai bine, ca fiecare român, care merge în străinătate, unde nu e ușor. Acum vecinii lor spun că erau acasă de sărbători, iar el s-ar fi certat un pic cu băiatul și a plecat apoi alături, într-o casă părăsită, unde s-ar fi înjunghiat. L-ar fi găsit acolo, într-o baltă de sânge, dar era târziu. Ce poți să mai spui despre așa ceva? E și sărbătoare mare, Sfânta Bobotează, când trebuiau să se bucure cu toții că sunt acasă, că sunt sănătoși. E greu de spus ce a fost în inima lui, în mintea lui. Dintr-o furie de moment se poate întâmpla o asemenea tragedie. Dumnezeu să îl ierte pe el, iar familia să aibă puterea să treacă peste așa ceva”, au spus consătenii din Gura Văii.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ