8.8 C
Vaslui
24-mart.-2023

Un bărbat din Hârlău a murit după ce a fost călcat de o căruţă încărcată cu lemne. Elicopterul SMURD Iaşi a intervenit

- Advertisement -

Prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi, a transmis faptul că astăzi, 13 iulie 2022, un bărbat din Hârlău a decedat. Acesta a fost călcat de o căruţă încărcată cu lemne.

La faţa locului s-a deplasat elicopterul SMURD Iaşi, iar în timpul transportului pacientul a suferit 4 stopuri cardio-respiratorii. Din păcate, după ce a fost internat în unitatea medicală B.C., în vârstă de 72 de ani, a murit.

„Pacientul B.C., în vârstă de 72 ani, din satul Parcovaci, oraşul Hârlău, judeţul Iaşi, a suferit un politraumatism prin strivire. A fost surprins de o căruță încărcată cu lemne, în regiunea abdomenului și bazinului, pentru care s-a solicitat elicopterul. Cu instabilitate hemodinamică la preluare, a necesitat intubaţie orotraheala şi suport, reumplere volemica. Pe transport a suferit 4 stopuri cardio respiratorii. În UPU, după examinarea ecofast şi radiografie torace şi bazin se decide internarea direct în sala de chirurgie AŢI, unde se decelează ruptura de vena cavă inferioară, decedând ulterior”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi…https://www.bzi.ro/un-barbat-din-harlau-a-murit-dupa-ce-a-fost-calcat-de-o-caruta-incarcata-cu-lemne-elicopterul-smurd-iasi-a-intervenit-4498813?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.