spot_imgspot_img
19.2 C
Vaslui
13-apr.-2024

Un bărbat din Suceava și-a dezgropat prietenul mort de o săptămână pentru că a visat că a înviat

- Advertisement -

Momente stranii într-un cimitir din județul Suceava, unde polițiștii au fost anunțați că un bărbat și-a dezgropat un prieten care murise recent pentru că a visat că era în viață. Astfel, în dimineața de 2 aprilie, polițiștii de la secția rurală Ipotești au fost anunțați de un preot din comuna Verești că un mormânt din cimitirul local fusese profanat. La rândul său, preotul fusese alarmat de familia defunctului că a găsit mormântul săpat și capacul de la sicriu deschis.

Polițiștii au elucidat misterul în scurt timp. L-au identificat pe un bărbat de 45 de ani, dintr-o localitate vecină, care și-a recunoscut imediat fapta. Acesta le-a spus polițiștilor că este simpatizant al cultului ”Oastea Domnului”, la fel ca și decedatul, iar pe data de 28 martie a fost la înmormântare și că în noaptea următoare l-a visat pe „fratele Viorel”.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-barbat-din-suceava-si-a-dezgropat-prietenul-mort-de-o-saptamana-pentru-ca-a-visat-ca-a-inviat-2745853

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.