Un bărbat din Târgu Mureș a cumpărat un televizor de la Flanco. Ce a găsit în interior când a deschis cutia

Un bărbat din Târgu Mureș a cumpărat un televizor de la Flanco dar când să deschidă cutia acasă a avut parte de o surpriză uriașă. Mai exact, tanărul era să leșine când a constatat că prudusul electronic era spart. Intereaga pațanie nefericită a fost povestită pe o rețea de socializare.

Ce a pățit un bărbat când a cumpărat un televizor de la Flanco

Ceea ce pentru unii poate însemna o mare bucurie, pentru alții poate reprezenta un motiv real de supărare. Un tânăr din Târgu Mureș a decis să-și achiziționeze un televizor, dar nu s-a gândit nicio secundă ce avea să urmeze, atunci când a ajuns acasă.

Pe grupul de Facebook „Ești din Târgu Mureș dacă…” Emanuel a povestit întreaga întâmplare și a tras un semnal de alarmă cu privire la magazinul din care a achiziționat televizorul.Așa cum v-am spus, Emanuel a avut parte de un șoc atunci când a deschis cutia în care se afla televizorul pe care îl cumpărase. Tânărul a constatat cu stupoare că aparatul electronic era spart. … https://www.bzi.ro/un-barbat-din-targu-mures-a-cumparat-un-televizor-de-la-flanco-ce-a-gasit-in-interior-cand-a-deschis-cutia-4072487?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ