spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Un bărbat înarmat a luat ostatici la sediul Discovery Channel din SUA. Autorul a fost arestat, iar ostaticii eliberaţi – VIDEO

- Advertisement -

Un bărbat înarmat a luat miercuri trei ostatici în sediul canalului de televiziune Discovery Channel, aflat la periferia capitalei federale americane. Forţele de ordine au blocat accesul în zonă şi au creat un perimetru de securitate, conform imaginilor transmise de televiziunile americane.
Autorul luării de ostatici de la sediul Discovery Channel din apropiere de Washington, D.C., a fost arestat, miercuri, după ce a fost împuşcat de un trăgător de elită al poliţiei americane, iar cei trei ostatici pe care îi reţinea au fost eliberaţi, a declarat comandantul poliţiei comitatului Montgomery, Thomas Manger, citat de CNN.

Suspectul se află în custodia forţelor de ordine, a afirmat el, adăugând însă că nu ştie care este starea bărbatului.

Manger a precizat că mai multe obiecte aflate în rucsacul suspectului urmează să fie neutralizate, iar forţele de ordine inspectează clădirea, în căutarea unor eventuale dispozitive explozive.

Un dispozitiv pe care bărbatul îl avea asupra sa a eliberat fum în momentul în care acesta a fost împuşcat, a precizat el. „Dispozitivul pare să se fi declanşat, dar încă nu avem o confirmare. Am văzut ceva fum, este posibil să se fi auzit şi un zgomot”, a adăugat Manger.

Autorul luării de ostatici, identificat de surse din cadrul forţelor de ordine drept James Lee, a pătruns miercuri în sediul Discovery Channel din Silver Spring, Maryland. Suspectul era înarmat şi avea asupra sa recipiente care ar fi putut conţine explozibili şi a luat mai mulţi ostatici.

Forţele de ordine au evacuat clădirea şi au instalat un perimetru de securitate, evacuând şi o grădiniţă aflată în apropierea sediului Discovery Channel.

Surse apropiate anchetatorilor au afirmat că Lee a fost identificat drept autor al unor texte critice la adresa canalului de televiziune, în care caracteriza omenirea drept „gunoi” şi cerea Discovery Channel „să nu mai încurajeze naşterea altor copii umani parazitari”.

Un angajat al canalului de televiziune a alertat poliţia în jurul orei locale 13.00 (21.00, ora României), anunţând că un bărbat înarmat a pătruns în sediu. Manger a declarat că majoritatea celor 1.900 de angajaţi din clădire au fost evacuaţi, însă câteva persoane rămăseseră în sediu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.