Un bărbat internat la Socola s-a sinucis după ce a pus un pat în uşă

Un bărbat internat la Socola s-a sinucis! Un bărbat internat la Institutul de Psihiatrie Socola şi-a curmat zilele după ce era internat la pavilionul 1 bărbaţi. Bărbatul avea 40 de ani şi era închis la pavilionul închis al Institutului de Psihiatrie Socola.

Un bărbat internat la Socola s-a sinucis! S-a sinucis după pus patul în uşă

Bărbatul în vârstă de 40 de ani închis la pavilionul 1 şi-a curmat zilele cu un ciob de sticlă. Acesta venise de la baie şi a pus un pat în uşa pentru a bloca orice intrare a personalului angajat la Institut. Acesta făcuse rost de un ochi de geam şi pusese un prosop peste el. Pacientul fusese deabia adus de la baie şi le-a spus celor care se ocupau de îngrijirea lui că doreşte să se odihnească. Concret, bărbatul s-a folosit de ciobul de sticlă pentru a-si tăia gâtul.

Un bărbat internat la Socola s-a sinucis! Pacientul avea la activ multe tentative de suicid

Pacientul în vârstă de 40 de ani era sub tratament, fiind sedat. Totuşi, acesta ajunsese cu o zi în urmă în unitatea spitalicească după mai multe tentative de suicid. În jurul dimineţii de 10 iunie, ora 4.30, bărbatul şi-a luat zilele. Acesta avea, pe lângă tentativele de suicid şi un istoric de ameninţări cu moartea făcute familiei lui. …https://www.bzi.ro/un-barbat-internat-la-socola-s-a-sinucis-dupa-ce-a-pus-un-pat-in-usa-exclusiv-3966530?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ