spot_imgspot_img
21.7 C
Vaslui
08-iun.-2023

UPDATE: Un bărbat s-a automutilat și s-a urcat pe un stâlp, de unde amenință că se aruncă în gol! (FOTO, VIDEO)

spot_imgspot_img
- Advertisement -

UPDATE 2: În urmă cu câteva momente, bărbatul de 45 de ani a fost convins de polițiști și de primarul comunei, Ion Dorobanțu, să coboare de pe stâlp. A fost preluat de cadrele medicale ale Ambulanței Bârlad aflate la fața locului și va fi transportat în scurt timp la Spitalul “Elena Beldiman” – secția psihiatrie, pentru o evaluare medicală.

UPDATE 1: Reprezentanții DGASPC Vaslui, contactați de reporterii Vremea Nouă, au precizat că este vorba despre un bărbat, a cărui familie (soția și 5 copii cu vârste între 6 și 18 ani) este securizată într-un Centru pentru Combaterea Violenței în Familie, unde de peste opt luni erau terorizati din cauza agresiunilor violente la care au fost supuși de bărbatul agresiv și alcoolic.

DISPERAT… Caz incredibil la Bogdănești! Un bărbat de 44 de ani din comună, cu plăgi tăiate prin automutilare pe piept, s-a urcat acum pe un stâlp și amenință că se aruncă în gol! Bărbatul este supărat că i-au fost luați copiii de către DGASPC Vaslui. Au fost trimise o ambulanță, poliție și pompieri din Bârlad, plus ISU Vaslui, cu perna pentru salvarea individului.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui intervine cu două autospeciale (o autoplatformă de lucru la înălțime și o autospecială de căutare salvare, care are în dotare o pernă de salvare) și echipaje specializate, pentru o persoană de sex bărbătesc care amenință că se aruncă în gol de pe un stâlp de medie tensiune, în localitatea Bogdănești. Înainte de a se urca stâlp, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 ani și-a provocat mai multe răni în zona brațelor și sternului”, a precizat Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui. Vom reveni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.