24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

Un bărbat s-a trezit în cont cu 6 milioane de euro în loc de 60.000. Ce-a făcut cu banii

- Advertisement -

Un bărbat, pe numele său Hui „Leo” Gao, care a făcut o solicitare de împrumut la bancă pentru suma de 60.000 de euro pentru a-și finanța benzinăria, s-a trezit în cont cu 6.000.000 de euro. Eroarea a fost depistată după câteva luni, însă bărbatul și iubita sa au hotărât să se bucure de bani, relatează The Independent.

Bărbatul din Noua Zeelandă a făcut cererea de împrumut la Westpac și a fost bucuros când a văzut că i-a fost aprobată. În momentul în care și-a verificat contul a văzut că banca i-a transferat 6 milioane de euro (10 milioane de dolari neozeelandezi).

Următoarea zi, bărbatul și-a scos iubita, pe numele ei Kara Hurring, la o cină costisitoare și împreună au luat o hotărâre care i-a costat libertatea.

Cuplul, care are un copil, a renunțat la toate planurile și a hotărât să fugă din Noua Zeelandă și să se bucure de bani. Astfel, după ce cei doi au transferat banii în mai multe conturi, și-au abandonat toate lucrurile și au plecat în lume, cazându-se la hoteluri de lux. ..https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/un-barbat-s-a-trezit-in-cont-cu-6-milioane-de-euro-2206606.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.