-1.2 C
Vaslui
04-feb.-2023

Un bărbat s-ar fi aruncat cu doi copii într-un lac de acumulare. Minorii, de 4 luni și de 5 ani, găsiți și scoși din apă decedați

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu intenția de a se arunca împreună cu cei doi copii minori de 4 luni, respectiv 5 ani, în lacul de la barajul Berești, județul Bacău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au scos minorii din apă, inconștienți, și le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanței.

Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, dar cei doi copii – o fetiță de 4 luni și un băiețel de 5 ani – au fost declarați decedați.

Până la acest moment, bărbatul nu a fost găsit. Este căutat atât în apă, cât și pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul și varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-barbat-s-ar-fi-aruncat-cu-doi-copii-intr-un-lac-de-acumulare-minorii-de-4-luni-si-de-5-ani-gasiti-si-scosi-din-apa-inconstienti-1932169

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.