spot_imgspot_img
spot_img
8.8 C
Vaslui
03-dec.-2023

Un bârlãdean a abuzat sexual trei bãieti minori! Acum înfundã puscãria!

- Advertisement -

CUMPLIT… Caz revoltãtor la Bârlad, unde un bãietel de 9 ani, din Bârlad, a fost victima unui abuz sexual! Micutul s-a plâns mamei sale, care a anuntat politia. Individul, de 44 de ani, din Bârlad, Gheorghe Tosu, acum arestat preventiv, a fost ridicat de politisti si anchetat, aflând astfel cã bãietelul nu era singura victimã! Alti doi minori, tot din Bârlad, au fost si ei agresati sexual de acesta! Individul a fost arestat preventiv încã de pe 3 august, acum fiind în penitenciar, pentru cercetãri, urmând sã fie condamnat la ani grei de închisoare! Judecãtorul bârlãdean de caz i-a prelungit arestarea preventivã cu încã 30 de zile.

La data de 1 august, Sectia 3 Politie Ruralã Bârlad a fost sesizatã de cãtre o femeie de 38 de ani, cu privire la faptul cã fiul sãu minor, în vârstã de 9 ani, ar fi fost victima unui abuz sexual. În sesizare a fost indicat si un prezumtiv autor, un bãrbat în vârstã de 44 de ani, Gheorghe Tosu.

„Urmare a cercetãrilor efectuate, au mai fost identificati încã doi minori care ar fi fost victimele unor abuzuri sexuale, sãvârsite de acelasi prezumtiv autor. La data de 3 august, fatã de bãrbatul de 44 de ani a fost dispusã mãsura retinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, instanta dispunând mãsura arestãrii preventive pe o perioadã de 30 zile. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii Sectiei 3 Politiei Ruralã Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunii de agresiune sexualã, în formã continuatã”, a precizat inspectorul principal de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ieri, Gheorghe Tosu a primit o prelungire cu 30 de zile a arestului preventiv. „Admite propunerea formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad si, în consecintã prelungeste durata mãsurii arestãrii preventive a inculpatului: -TOSU GHEORGHE, pentru sãvârsirea infractiunilor de: – agresiune sexualã (- douã acte materiale); -agresiune sexualã ( douã acte materiale); – agresiune sexualã, pentru o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 02.10.2023 pânã la data de 31.10.2023, inclusiv”, a precizat în sentintã judecãtorul bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.