spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Un bârlădean a vrut să se întreacă cu tigrul! Ideea i-a venit după câteva pahare în Bâlci!

- Advertisement -
DE NECREZUT!… Premieră la Grădina ZOO! Îngrijitorul care ne arata cam până unde s-a urcat pe gratiile cuștii tigrului, bârladeanul beat!

INCREDIBIL… Un bărbat de 41 de ani, din Bârlad a fost atacat de o tigroiacă după ce a provocat animalul în repetate rânduri. Bârlădeanul era băut bine, spun cei care lucrează la ZOO, menționând că omul tocmai venise din Bârlad! Cei de la Ambulanță, au ajuns urgent la ZOO după ce bețivanul inconștent și-a băgat piciorul printre gratiile cuștii. Acesta a ajuns la spital unde urmează să fie operat în curând!

Adrian Cărăbăț, directorul Grădinii ZOO din Bârlad a rămas fără glas când a auzit ce se întâmplase! „Nu s-a mai întamplat niciodata până acum ca o persoană să urce pe voliera unui animal”, a declarat Adrian Cărăbăț. Și îngrijitorul s-a crucit văzând că bârlădeanul beat turtă a ignorat chiar ditamai placa de avertizare că nu este voie să te apropii de cușca tigrului bengalez, darămite să te sui pe ea! Acesta ne-a și arătat efectiv, cam până unde s-a urcat bețivanul, care a fost în cele din urmă luat de tigroaica nervoasă … de picior! L-a lovit cu laba și i-a sfârtecat efectiv piciorul. Tigroaica a sărit pe gratii, a dat ture prin cursă, semn că era agitată. Când bărbatul beat și forțos a început să își bage piciorul în cușca tigrilor, animalul și-a înfipt ghearele în el și i l-a sfârtecat!

„Bărbatul a fost dus la CPU la spitalul din Bârlad, având o plagă anfractuoasă cu lipsă de substanță și fractură deschisă glezna stângă”, a precizat medicul Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. La spitalul bârlădean, inconștientul bârlădean care s-a dat la tigrul din Grădina ZOO, este examinat radiiologic și urmează a fi operat pentru tratamentul plăgii. „Pe 27 august, în jurul orei 14,20 se prezintă în Compartimentul de Primiri Urgente un pacient, de 41 de ani, victima unui accident petrecut în Gradina Zoologica. Pacientul este conștient, stabil hemo-dinamic și respirator, prezintă o plaga mușcată de tigru, la nivelul gambei stângi, cu lipsă de substanță și secțiune tendoane și ligamente fața anterioară. După efectuarea examenului radiologic, el a și fost internat pentru tratamentul chirurgical al plăgii în sala de operații “, a precizat Ciprian Cosmin Feraru, managerul spitalului bârlădean.

Poliția a făcut dosar penal bărbatului care s-a „luptat” cu tigroaica!

Reprezentanții poliției susțin că vina îi aparține în totalitate bărbatului, care a ignorat toate indicatoarele de avertizare și, în plus, a depășit și gardul de protecție, urcând pe cușca tigrului!

„Ieri, 27 august a.c., ora 13.50, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, în Grădina Zoologică din municipiul Bârlad, un bărbat a fost mușcat de către un tigru. În urma primelor cercetări efectuate, a reieșit că, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Perieni, județul Vaslui, vizita grădina zoologică însoțit de un alt adult și un minor. Pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi depășit zona de siguranță a cuștii în care se afla un tigru bengalez, s-ar fi urcat pe gardul cuștii și ar fi băgat piciorul stâng printre gratiile cuștii pentru a lovi tigrul. Bărbatul ar fi fost prins cu ghearele de gleznă de către femela tigru aflată în cușcă și mușcat în zona labei piciorului, fiindu-i provocate leziuni la nivelul gleznei stângi. Bărbatul a reușit să se elibereze și a primit primul ajutor de la martorii aflați în zonă. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul sesizat și dispunerea măsurilor legale”, a precizat inspectorul principal de poliție Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Ar fi trebuit lăsat la zoo sa-l mănânce tigrul , pana la urma era dreptul lui doar îl vânase , iar județul scăpa de un prost. Ar trebui sa fie vizitată de câți mai mulți prosti gradina zoologică poate în felul asta natiunea română se va vindeca natural

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.