spot_imgspot_img
spot_img
-0.6 C
Vaslui
11-dec.-2023

Un bârlãdean nervos a distrus un bar, a bãtut gestionara si a sfidat si instanta!

- Advertisement -

TUPEIST… Alin Ionut M., în vârstã de 34 de ani, din Bârlad, a fost prezentat la Judecãtoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivã, dar acestuia nu i-au trecut nervii nici la cinci zile de la comiterea faptelor! Bãrbatul, prezentat marti în fata instantei Judecãtoriei Bârlad, cu propunere de arestare preventivã, s-a dovedit … ciufut de fatã cu magistratii! Bãrbatul a refuzat sã rãspundã cuviincios la întrebãrile judecãtorului si a afirmat cã nu are nevoie de avocat din oficiu! Ba mai mult, plictisit, a cerut instantei sã încheie discutiile mai repede cã el a spus ce a avut de spus în declaratiile date la Parchet. În fata acestei sfidãri, nici instanta nu l-a menajat prea mult, Alin Ionut M. a primit mandatul de arestare preventivã. Pe care l-a si contestat, având totusi ajutorul avocatului din oficiu, despre care spunea cã nu are nevoie!

Un bârlãdean de 34 de ani, Alin Ionut M., s-a dat în stambã arãtându-si educatia „bunã” primitã de la pãrinti, sfidând regulile sociale, de convietuire, având un comportament urât fatã de magistratii bârlãdeni cu urmau sã-l judece pentru faptele sale. Acesta era trimis de procuror în fata istantei, pentru sãvârsirea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, distrugere si lovire. Individul a sfidat cu un tupeu de nedescris instanta, repezind presedintele de instantã, refuzând sã vorbeascã si refuzând chiar asistarea unui avocat din oficiu, asa cum prevede legea. Alin Ionut M., a fost retinut pe 6 septembrie pentru 24 de ore, el provocând un scandal monstru la un bar din Bârlad, distrugând si luând la bãtaie gestionara, o femeie de 53 de ani.

„La data de 2 septembrie 2021, ora 22.00, Politia Municipiului Bârlad a fost sesizatã de cãtre un bãrbat în vârstã de 49 de ani, din localitatea Bãdeana, comuna Tutova, judet Vaslui, cu privire la faptul cã în incinta unui magazin de pe strada Gh. Doja, din municipiului Bârlad, un bãrbat a provocat scandal si a distrus mai multe bunuri expuse vânzãrii. În urma cercetãrilor efectuate s-a stabilit faptul cã, în aceeasi zi, un bãrbat în vârstã de 34 de ani, din municipiul Bãrlad, aflat sub influenta bãuturilor alcoolice, ar fi provocat scandal, ar fi distrus mai multe bunuri din incinta magazinului si ar fi lovit cu pumnul gestionara, o femeie în vârstã de 53 de ani, din municipiul Bârlad. În data de 6 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat, politistii au luat fatã de bãrbatul în vârstã de 34 de ani mãsura retinerii pe o perioadã de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 7 septembrie a.c., acesta sã fie prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad cu propunerea luãrii unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politistii bârlãdeni, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Instanta a fost sfidatã de individ, care a refuzat sã dea declaratii!

În fata instantei, Alin Ionut M. a refuzat sã dea declaratii, a refuzat sã fie asistat de un avocat din oficiu si a avut o atitudine sfidãtoare la adresa magistratilor: procuror, judecãtor, avocat. Totusi, cu multã rãbdare si calm, magistratii au trecut peste tupeul incredibil al celui din boxa acuzatilor si au judecat speta. Au dat o sentintã previzibilã, având în vedere faptele bârlãdeanului nervos si tupeist: a fost admisã propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, de emitere a unui mandat de arestare preventivã. Mandat care a fost contestat de inculpat, cu ajutorul avocatului din oficiu, de care acesta spusese cã nu are nevoie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.