32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un bătrân a fost lovit mortal de o ambulanţă, în judeţul Buzău

O ambulanţă SMURD care se îndrepta spre locul unui accident a lovit mortal un bărbat. Accidentul s-a petrecut pe DE85, în localitatea buzoiană Costeşti. Oamenii din zonă spun că bărbatul, în vârstă de 63 de ani,  se afla chiar pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovit. Maşina SMURD avea semnalele acustice şi luminoase pornite.

„Era pe trecea de pietoni, aştepta femeia de la Bucureşti. În trecere a trecut SMURD-ul şi l-a lovit”, a spus un localnic.

Paramedicii l-au urcat pe bărbat în Ambulanţă şi au încercat în zadar să-l resusciteze. „Ambulanţa a acroşat un cetăţean ce trăgea un căruţ, acesta decedând ulterior. Din primele cercetări nu putem preciza dacă această persoană se afla pe trecerea de pietoni”, a declarat inspectorul Remus Necula de la Poliţia Rutieră Buzău.

Ambulanţa SMURD urma să ajungă în localitatea învecinată Gherăşeni, la un alt accident. „Ambulanţa se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune pe raza comunei Costeşti, când s-a petrecut evenimentul”, a precizat locotenent colonel, Dan Manciulea de la ISu Buzău.

Şoferul ambulanţei ar putea fi cercetat pentru ucidere din culpă.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here