spot_img
17 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Un bãtrân a nimerit sub rotile trenului

- Advertisement -

UPDATE ora 12:00

Victima Mihai C. a decedat in cursul noptii trecute, in unrma ranilor grave suferite. Politistii deruleaza ancheta sub aspectul noilor date,  asteptand in acelasi timp si rezultatul necropsiei.

Accident de tren în Statia CFR Bârlad, soldat cu rãnirea gravã unui bãtrân de 77 de ani

GHINION Un bãrbat de 77 de ani, din Bârlad, a avut un groaznic accident, fiind grav rãnit, ieri searã, în jurul orelor 18.40, dupã ce a fost acrosat de locomotiva trenului Inter Regio 1666, Iasi – Bucuresti în Statia Bârlad. Târât sub roti, Mihai C. a fost scos de sub vagonul al doilea de echipa de descarcerare ISU Bârlad si transportat de urgentã la spital, unde la închiderea editiei se afla la ATI Reanimare, având sanse minime de supravietuire.

Bãtrânul Mihai C. a traversat asearã la orele 18.38, pe pasajul dintre linia 1 si 2 din Statia CFR Bârlad, exact prin fata locomotivei trenului care intra în Statia CFR Bârlad, fiind acrosat si bãgat sub tren. A fost nevoie de interventia ISU – Detasamentul de pompieri Bârlad, care l-au descarcerat de sub rotile vagonului al doilea. Mihai C., victima acestui stupid accident, a fost transportat la spitalul bârlãdean, în stop cardio-respirator. La Compartimentul de Primire Urgentã din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad i s-au aplicat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute, activitatea cardiacã s-a reluat si a fost dus în stare foarte gravã la ATI Reanimare, fiind intubat. Din cauza rãnilor severe suferite la cap si a leziunilor interne grave, prognosticul medicilor privind sansele de supravietuire este extrem de rezervat. „La orele 18.38, politistii de la TF din statia CFR Bârlad au fost sesizati de producerea unui accident soldat cu o victimã la sosirea trenului Inter Regio 1666 Iasi – Bucuresti. Un bãrbat în vârstã de 77 de ani, din Bârlad, a tranversat calea feratã pe pasaj, de la linia 1 la linia 2, moment în care trenul intra în Statia CFR Bârlad si nu a putut frâna în timpul necesar, bãrbatul fiind acrosat de locomotivã si târât sub rotile trenului. A fost nevoie de interventia celor de la ISU – Detasamentul de pompieri Bârlad, care l-au descarcerat pe bãtrân si acesta a fost transportat la spitalul bârlãdean cu ambulanta, fiind în stare gravã. În cauzã este deschis un dosar de cercetare privind cauzele acestui accident”, a precizat inspectorul de politie Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IJP Vaslui. „Victima este internatã pe ATI Reanimare, fiind intubatã, însã are multiple lezuni la cap si leziuni interne, sansele de supravietuire fiind extrem de reduse”, a precizat asearã, la închiderea editiei, medicul Gabriela Danis, directorul medical al spitalului bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.