spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Un bătrân fără discernământ a provocat un incendiu catrastrofal. Vila din Neamţ a ars în totalitate

- Advertisement -

Un incendiu catastrofal a avut loc noaptea trecută, cadrele de la ISU luptându-se cu flăcările aproape nouă ore, dar vila din Neamţ a ars în totalitate, sinistrul fiind provocat de un bătrân fără discernământ.

Alarma a sunat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă pe data de 16 octombrie 2023, în jurul orei 22:16, anunţându-se că arde o locuinţă din localitatea Straja, comuna Tarcău. La locul indicat au fost trimise forţe de la servicile locale din Tarcău şi Bicaz, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă.

La sosirea primelor echipaje de intervenţie, incendiul de mare amploare cuprinsese deja tot imobilul, iar persoanele aflate în interior au reuşit să se salveze. Pagubele suferite de proprietari sunt imense, stabilindu-se că flăcările au fost provocate de un bătrân de 70 de ani, care nu are discernământ. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 07:00…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/un-batran-fara-discernamant-a-provocat-un-incendiu-2308924.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.