Un bãtrân pervers a batjocorit o copilã de 14 ani o noapte întreagã

INCREDIBIL…Un bãtrân de aproape 69 de ani din Secuia, comuna Munteni de Jos, a ajuns în arestul politiei dupã ce a fost acuzat de viol în formã continuatã. Acesta a batjocorit o copilã de 14 ani o noapte întreagã. Fata, crescutã doar de o mãtusã, dupã ce mama a decedat si tatãl a plecat la muncã în strãinãtate, a plecat, pe jos, spre Bârlad, la o altã mãtusã. În dreptul localitãtii Secuia a fost abordatã de cãtre Dumitru Onofrei si, sub amenintãri, a fost violatã o noapte întreagã. A doua zi fata a plecat acasã dar, de teamã, nu a povestit nimic la nimeni. Într-un final, mãtusa ei a aflat de întreaga poveste si a mers direct la Politie. Onofrei a fost retinut si în fata anchetatorilor a recunoscut comiterea faptei.

Caz incredibil la Secuia, comuna Muntenii de Jos, acolo unde un bãtrân de 69 de ani a violat o copilã de 14 ani o noapte întreagã. Dupã aproximativ o sãptãmânã, întreagã poveste a iesit la ivealã si Dumitru Onofrei a ajuns pe mâna politistilor. În fata anchetatorilor a declarat cã victima sa nu s-ar fi opus sã întretinã relatii sexuale dar nici nu a fost de acord. Explicatia sa nu a convins pe nimeni astfel cã Onofrei a fost arestat pentru 30 de zile si acuzat de viol în formã continuatã. Pentru fapta sa, bãtrânul riscã sã-si petreacã bãtrânetile în spatele gratiilor. Totul a pornit în urmã cu mai bine de o sãptãmânã. Copila de 14 ani, rãmasã în grija unei mãtuse dupã ce mama ei a decedat si tatãl a plecat la muncã în strãinãtate, a decis sã plece, pe jos, la Bârlad, la o altã mãtusã. A reusit astfel sã parcurgã aproximativ 15 kilometri, pânã în dreptul localitãtii Secuia. Acolo a fost ajunsã din urmã de Onofrei. Acesta, cãlare pe o bicletã, a intrat în vorba cu fata si i-a aflat intentiile. De asemenea, copila i s-a plâns cã îi este sete. Bãtrânul a invitat-o atunci la el acasã sã îi dea ceva de mâncare si sã-si potoleascã setea. Copila, cu un usor retard mintal, l-a crezut si l-a urmat pe Onofrei fãrã sã bãnuiascã ce avea sã se întâmple. Ajunsã în locuinta bãrbatului, fata a fost amenintatã cu bãtaia si violatã întreaga noapte. “Autorul a luat-o la el acasã si, profitând de naivitatea si vulnerabilitatea minorei, a întretinut relatii sexuale cu ea pe tot parcursul noptii. Mãtusa minorei este cea care a sesizat Politia. Autorul a fost retinut pentru 24 de ore si prezentat apoi în fata instantei cu propunere de arestare preventivã. Instanta a admis solicitarea si a dispus arestarea preventivã a inculpatului sub aspectul sãvârsirii infractiunii de viol în formã continuatã, pe o duratã de 30 de zile”, au precizat reprezentantii IPJ Vaslui. Scãpatã din mâna violatorului, fata nu a povestit nimic acasã, de fricã. Într-un final, mãtusa ei a reusit sã o facã sã vorbeascã si copila a povestit totul. La auzul celor întâmplate, femeia nu a mai stat pe gânduri si i-a anuntat pe politisti. Oamenii legii l-au retinut pentru 24 de ore apoi a fost adus în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti cu propunere de arestare preventivã. Instanta a emis, pe numele lui Dumitru Onofrei, mandat de arestare pentru 30 de zile.

“Bãtrân nebun a vrut trufandale”

OPINIE…Auzind cã vecinul lor a fost arestat pentru viol, oamenii din sat au comentat fapta acestuia, fiecare cum s-a priceput mai bine. În timp ce unii spuneau cã bãtrânul a luat-o razna si si-a fãcut de râs copii pe care-i are, altii se amuzau si spuneau cã, la cei 69 de ani ai sãi, Dumitru Onofrei si-a dorit trufandale. “Sunt destule femei de vârsta lui si singure în sat dar mosneagul si-a dorit trufandale. Acum o sã stea la puscãrie mult si bine pentru asta. Am înteles cã si fata era mai sãrãcutã cu duhul dar nu s-a gândit cã-i putea fi nepoatã. A plecat de acasã cu cãtusele pe mâini si cine stie când se va mai întoarce. Mãcar 6-7 ani tot va sta la închisoare”, sunt de pãrere oamenii din Secuia.




NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ