Un bebeluș din județul Iași, născut de două ori în aceeași zi! Cum a fost posibil acest lucru! Primăria Ion Neculce a intervenit pentru a remedia situația!

Un bebeluș din județul Iași, născut de două ori! Primăria Ion Neculce a intervenit pentru a remedia situația! Reprezentanții Primăriei au apelat la judecători, solicitând anularea unuia dintre actele de stare civilă

Un bebeluș din județul Iași s-ar fi născut de două ori, potrivit unor documente! Primăria Ion Neculce a intervenit pentru a remedia situația! Reprezentanții Primăriei comunei ieșene au apelat la magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani, solicitând anularea unuia dintre actele de stare civilă.
Judecătoria Pașcani a admis recent solicitarea formulată de către Primăria Ion Neculce.

„Instanța admite cererea Compartimentului de Stare Civilă din cadrul Primăriei Ion Neculce. Anulează fila cu nr. 15 din Registrul cu acte de naștere, exemplarul I și exemplarul II, în care s-a înscris actul de naștere din 30 august 2017, privindu-l pe Petru T. Executorie”, au precizat magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani.

Cei de la Primăria Ion Neculce au apelat la judecători

Pe 20 ianuarie 2020, un inspector al Compartimentului de Stare Civilă de la Primăria Ion Neculce a cerut anularea filei cu nr. 15 din registrele cu acte de naștere, exemplarul I și exemplarul II, în care s-a înscris actul de naștere din 30 august 2017, privindu-l pe Petru T. Cei de la Primăria Ion Neculce au precizat că, în baza actului respectiv, nu au fost eliberate certificate.
Alăturat cererii, a fost depus Referatul întocmit pe 17 ianuarie 2020 de ofițerul de Stare Civilă prin care se constată eroarea ofițerului, care, după ce a completat în registrul cu acte de naștere exemplarele I și II, actul de naștere nr. 10, l-a semnat și parafat, apoi a constatat că a greșit, fără a elibera certificat în baza acestuia, și a scris corect un nou act de naștere nr. 10 din 30 august 2017 privindu-l pe acest bebeluș din județul Iași. …https://www.bzi.ro/un-bebelus-din-judetul-iasi-nascut-de-doua-ori-in-aceeasi-zi-cum-a-fost-posibil-acest-lucru-primaria-ion-neculce-a-intervenit-pentru-a-remedia-situatia-3965712?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ