14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Un betiv din Fãlciu si-a bãgat fetita de 2 ani în spital, dupã ce a vrut sã-i spargã capul nevestii cu un scaun!

GRAV… Un individ din Fãlciu, tatã a trei copii, a provocat ieri un scandal monstru în locuintã, iar un scaun aruncat dupã nevastã si ajuns în geam, a cãzut, cu cioburi cu tot, în capul fetitei de nici doi ani a familiei. Micuta a ajuns cu Ambulanta în stare destul de gravã la Spitalul Husi, iar medicii de aici au decis, dupã acordarea primelor îngrijiri, cã fetita trebuie transferatã la un spital din Iasi. Avea un traumatism cranio-cerebral, dar si o plagã frontalã, de aproximativ 5 centimetri. Tatãl scandalagiu a fost retinut de politisti, urmând sã fie dus direct la Psihiatrie. „E bãiat bun, dar când bea, îl apucã turbarea”, spun autoritãtile locale din comuna Fãlciu. Individului i-a fost întocmit dosar penal pentru violentã în familie.

O fetitã de un an si 11 luni, din localitatea Fãlciu, a fost adusã asearã în stare gravã la Spitalul Husi. Micuta a cãzut la mijlocul unui scandal teribil între pãrinti, în care tatãl, cunoscut pentru comportamentul foarte agresiv, pe fondul consumului de alcool, a vrut sã-i dea nevestei cu un scaun în cap. Biata femeie încasase si alte lovituri, însã agresorul pãrea hotãrât sã o omoare, dupã cum ameninta întruna. Scaunul pe care l-a aruncat înspre ea a nimerit însã geamul, iar cioburile au cãzut, cu obiect cu tot, peste copila de nici 2 ani. Plinã de sânge, rãnitã si speriatã, copila a fost preluatã de un echipaj al Ambulantei, solicitat de urgentã la 112. Politistii au ajuns si ei destul de repede la fata locului, sãltând individul si ducându-l la sectie. Va fi internat, spun oamenii legii, la Psihiatrie, cãci, la ce comportament are, nici oamenii legii nu au cu cine se întelege, pânã când nu se va trezi complet din bãuturã. Fetita rãnitã a fost adusã la Husi, la Spital, la Camera de Primire Urgente.

„Unii când beau, îsi beau mintile”

„Copilul are un traumatism cranio-cerebral si o plagã frontalã cu o lungime de aproximativ 5 centimetri. Este nevoie de un examen Computer Tomograf, în urma cãruia colegii de la Iasi vor stabili conduita terapeuticã”, a spus medicul Bogdan Popa, managerul Spitalul Husi, unde fetita a primit primele îngrijiri si a fost evaluatã, înaintea transferului la Iasi. Despre scandalagiu, autoritãtile locale spun cã e un bãiat bun, dar face urât la bãuturã. „Este un caz cunoscut. El cu nevasta lui are ce are, pe ea voia s-o batã, nu pe copii. Dar am înteles cã a dat cu scaunul, a spart geamul si a rãnit fetita. Ce putem spune despre asemenea comportament? El e un bãiat bun, dar când bea, face foarte urât, zici cã e turbat. Am înteles cã l-a luat Politia si urmeazxã sã-l ducã la Psihiatrie, la Murgeni. Mama ar trebui dusã cu ceilalti copii la un centru pentru victimele violentei domestice, la Bârlad. Stiu cã a mai avut un ordin de protectie împotriva lui, tot pentru bãtãi, pentru scandaluri, dar ea l-a iertat. Acum numai sã fie bine copilul rãnit si sã nu fie probleme mai complicate. Pãcat, pur si simplu, unii când beau, îsi beau mintile”, a spus primarul comunei Fãlciu.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here