-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

UPDATE: Blocul de la Hurdugi a luat foc din cauza jarului căzut dintr-o centrală termică pe lemne

- Advertisement -

UPDATE: La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 100 mp și exista pericolul de propagare la întreaga structură de protecție împotriva intemperiilor. „Cantitatea foarte mare de materiale combustibile depozitate în pod a îngreunat mult intervenția. După aproximativ o oră, incendiul a fost localizat. După alte două ore, incendiul a fost lichidat. Au ars aproximativ 160 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, pachete de parchet, diverse materiale plastice și textile. S-au degradat aproximativ 160 mp tablă, o centrală termică pe lemne, două vase de expansiune și un cazan pentru apă, circa 130 mp planșeu și 200 mp tencuială, piese de mobilier, diverse materiale plastice și textile. Valoarea estimată a bunurilor distruse și degradate se ridică la aproximativ 120.000 lei, în timp ce valoarea bunurilor salvate depășește 300.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul /scânteile căzut/căzute din centrala termică de încălzire pe bază de material lemnos”, a fost concluzia pompierilor din cadrul ISU Vaslui, în urma incendiului de la blocul de locuințe din localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir.

Un bloc de locuințe din Hurdugi a luat foc! 21 de pompieri cu autospeciale și autoscări mecanice intervin în aceste momente

PERICOL… Un bloc de locuințe din localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, a luat foc în această seară, flăcările manifestându-se la nivelul acoperișului! Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Huși au ajuns cât au putut de repede la fața locului, cu forțe de intervenție sporite:  două autospeciale de stingere cu apă, două autoscări mecanice, o ambulanță SMURD și nu mai puțin de 21 de pompieri militari. „Un incendiu a izbucnit la acoperișul unui bloc de locuințe în localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir. Secția de  pompieri Huși intervine cu două autospeciale de stingere cu apă, doua autoscări mecanice, o ambulanță SMURD și 21 pompieri militari. Până la sosirea echipajelor de intervenție, locatarii blocului s-au autoevacuat. Nu sunt înregistrate victime. Echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, iar incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. Echipajele de intervenție lucrează pentru limitarea incendiului”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui. Acțiunea este în plină desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.