spot_imgspot_img
14.8 C
Vaslui
13-apr.-2024

Un bloc din Galați s-a crăpat în două. Locatar: „Distanța este de aproape un metru, la un cutremur ne ia cu targa”

- Advertisement -

Un bloc din Galați s-a crăpat în două, iar locatarii stau cu frica în sân că ar putea rămâne fără agoniseala de o viață. Ușile şi ferestrele apartamentelor nu se mai închid, iar noaptea se aud zgomote. Clădirea are grad seismic doi, iar singura soluție sunt fondurile europene.

Primele probleme de la blocul E4, din cartierul Țiglina 1, au apărut în urmă cu aproape 20 de ani, însă în ultimii s-au accentuat. Între scările blocului, s-a creat o fisură cu deschiderea de aproape un metru. Clădirea este construită în anii ’60, nu are subsol tehnic, și este construită în fosta zonă de izvoare a orașului, spun specialiștii.

„În ultimii doi ani s-a deplasat foarte tare: scările 1, 2, 3 într-o parte, iar scările 3, 4 în altă parte. Crăpătura se vede cel mai bine sus. Se vede cum pleacă, că se tasează. La etajul doi a plecat din armătura blocului, la un cutremur ne ia cu targa. Și apoi toți spun că nu au știut. Blocurile erau lipite inițial”, spune un locatar. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/un-bloc-din-galati-s-a-crapat-in-doua-locatar-2346072.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.