31.6 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un boschetar mort de beat a pus pe drumuri jandarmii și ambulanța!

CIRC… Gelu a făcut un circ de pomină după ce a pus pe drumuri autoritățile, a amenințat că se aruncă de pe pod, iar apoi, tot în semn de protest, s-a lungit pe mijlocul șoselei

ISPRAVĂ… Un om fără căpătâi din Bârlad a pus pe jar autoritățile. Gelu C. a făcut un circ de pomină, punând pe drumuri o ambulanță SMURD și un echipaj de jandarmi! Acesta a sunat la 112 în jurul orei 14.30, anunțînd că a fost victima unei înșelăciuni și a unei agresiuni fără precedent și are nevoie numaidecât să fie salvat. Echipajul SMURD a pornit în locul indicat de bărbat – strada Lunii, din Cartierul Munteni, însoțit de o mașină de jandarmi. Acolo însă, surpriză! “Victima” bătăii nu era nicăieri. Fiind cunoscut de către paramedicii de pe Ambunața SMURD, a fost contactat telefonic, iar Gelu le-a răspuns nonșalant salvatorilor că se află în alt loc, tocmai pe strada Alexandru Vlahuță, în Cartierul Podeni! Plini de bune intenții, cei de la SMURD și de la jandarmerie s-au dus și acolo, să caute “victima” aflată în mare suferință.  Când colo, l-au găsit pe Gelu teafăr, pe Podul Pescăriei, dar atât de beat, încât abia se putea ține pe picioare. Circul nu s-a rezumat la atât, căci Gelu a amenințat că se aruncă de pe pod, iar apoi, tot în semn de protest, s-a lungit în mijlocul părții carosabile, pe drumul intens circulat. Când au văzut jandarmii că Gelu e pus… pe bătaie de joc, l-au înșfăcat, l-au suit în autospecială SMURD și l-au dus direct la Psihiatrie.

Jandarmii bârlădeni l-au „salvat” ieri, împreună cu paramedicii de la SMURD, pe „celebrul” Gelu C., un boschetar din Bârlad, de 51 de ani! Acesta a sunat la 112 și a anunțat că a fost bătut bine, după ce a fost înșelat de o mare sumă de bani, undeva pe strada Lunii. „În data de 11 noiembrie a.c., în jurul orelor 14.30, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină alături de un echipaj SMURD la un apel 112, pe strada Lunii din municipiul Bârlad, unde un bărbat reclama că a fost înșelat cu o sumă de bani și agresat fizic de către o altă persoană.”, a precizat cpt. Alexandru Vatavu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Vaslui. Numai că, atunci când jandarmii au ajuns pe strada Lunii, ia „apelantul” de unde nu-i! Paramedicii, care îl cunoașteau pe Gelu C. ca pe un cal breaz, l-au sunat și au aflat de la el că se află pe strada Alexandru Vlahuță din Podeni, lângă Podul Pescăriei. S-au deplasat la fața locului și acolo l-au găsit, dar nu așa oricum, ci beat țeapăn și pus pe … sinucidere! Și unde credeți că voia să se arunce ca să moară? În Cacaina, peste Podul Pescăriei! Dar, văzând Gelu că nu avea cum să moară „înecat” în Cacaina, decât doar să se umple de mâl, a trecut la altă metodă de a se sinucide: s-a întins în mijlocul străzii Alexandru Vlahuță, unde a blocat astfel circulația rutieră! Văzând că Gelu C. e pus pe „sinucidere” jandarmii l-au luat pe sus, l-au băgat în Ambulanța SMURD și l-au transportat direct la spital, unde, din câte am aflat, a fost trimis la secția psihiatrie. Și amendat cu 500 de lei, pentru că a sunat aiurea la 112.

„Apelantul nu a fost găsit la fața locului, fiind ulterior identificat pe strada Alexandru Vlahuță (Podul Pescăriei – n.r.). La fața locului, jandarmii au constatat că bărbatul care a apelat la numărul de urgență se afla într-o stare vădită de ebrietate și că cele reclamate de el nu se confirmă. La apariția forțelor de ordine, persoana a devenit recalcitrantă, a început să amenințe cu acte de suicid și s-a așezat pe mijlocul străzii, blocând circulația rutieră. Persoana în cauză a fost condusă la spital pentru evaluare de specialitate cu ajutorul echipajului SMURD sosit pentru intervenție și a fost sancționat contravențional cu amendă de 500 de lei pentru apelarea numărului de urgență 112 fără un motiv întemeiat.”, a mai precizat cpt. Alexandru Vatavu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here