Un bunic român care plănuia să transporte jumătate de tonă de cocaină în Australia: Eu voiam să cumpăr cizme

Poliţia australiană a arestat mai mulţi bărbaţi dintre care unul dintre ei este român. Vorbim despre un bunic în vârstă de 70 de ani care este acuzat de autorităţile locale din Australia că a intenţionat să introducă, în ţară, nu mai puţin de jumătate de tonă de cocaină. Totuşi, bunicuţul se scuză şi le-a spus poliţiştilor ca el intenţiona să cumpere cizme.

Întâmplare interesantă în Australia unde oamenii legii au reţinut doi bărbaţi care doreau să introducă în ţară, din Columbia, o cantitate de 500 de kilograme de cocaină. Totul s-a întâmplat în 2019 dar abia în 2021 au apărut informaţii oficiale în legătura cu cazul

Stelian State, român în vârstă de 70 de ani, reţinut în Australia

Vorbim despre două persoane care au fost reţinute de autorităţile din Australia. Stelian State este un român în vârstă de 70 de ani și a fost reţinut alături de St. James în vârstă de 67 de ani. Aceştia se confruntă cu acuzaţia că intenţionau să aducă, din Columbia în Australia o cantitate de 500 de kilograme de cocaină.

Cei doi bărbaţi au pledat nevinovaţi iar Stelian State mai are un cap de acuzare. Autorităţile australiene susţin că românul ar fi conspirat alături de mai mulţi poliţişti sub acoperire pentru transportul drogurilor în Australia.

Poliţiştii îi acuză pe cei doi că au zburat din România până în Queensland la doar câteva zile distantă unul față de celelalt sub acoperirea că vin la o sărbătoare în familie. Stelian State le-a spus oamenilor legii că a venit în Australia pentru a cumpăra cizme UGG. ….https://www.bzi.ro/un-bunic-roman-care-planuia-sa-transporte-jumatate-de-tona-de-cocaina-in-australia-eu-voiam-sa-cumpar-cizme-4124866?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ