spot_imgspot_img
spot_img
0.1 C
Vaslui
07-dec.-2023

Un câine scos la pensie de Jandarmerie își caută acum o familie

- Advertisement -

Ogepa a fost timp de 11 ani câinele Jandarmeriei Bacău, timp în care a participat la foarte multe misiuni. Însă acum, din cauza vârstei, cariera ei militară s-a încheiat. Scoasă la pensie, cățelușa își caută o familie.

„În pragul sărbătorilor, cățelușa Ogepa își caută un nou cămin. De 11 ani, casa ei a fost la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, iar prietenii ei au fost colegii noștri. Acum, Ogepa are nevoie de o nouă casă și noi prieteni care să îi poarte de grijă și să îi ofere dragostea lor. De-a lungul carierei ei militare, Ogepa a avut trei conductori care i-au oferit lecții de dresaj și alături de care și-a desfășurat activitatea. A participat la numeroase misiuni, fiind chiar în fruntea blocului de defilare de Ziua Națională sau de Ziua Jandarmeriei. Este jucăușă, răspunde comenzilor și își oferă întreaga prietenie, mai ales atunci când simte că e iubită.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/un-caine-scos-la-pensie-de-jandarmerie-isi-cauta-acum-o-familie-2192849

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.