spot_img
15.9 C
Vaslui
30-mai-2023

Un camion a ajuns în centrului Husului si a fãcut prãpãd: a lovit o masinã si a îndoit o teavã de gaz!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

ÎNCURCÃTURÃ… Neatenti la semnele de circulatie, care este posibil sã fie greu de vãzut din cauza crengilor sau chiar sã lipseascã de la locul cuvenit, unii soferi de TIR ajung cu vehiculele de mare tonaj în centrul municipiului Husi, dupã ce încurcã strãzile! În loc sã îsi continue drumul pe str. A. I. Cuza, „tiristii” neatenti, care nu prea cunosc orasul, intrã pe Bulevardul 1 Mai si pãtrund pânã aproape de „Romarta”, de unde cu mare greutate sunt scosi de acolo, fie de agentii de Politie, fie, cel mai adesea, de cetãtenii care se tem sã nu le fie avariate masinile parcate în zonã. Asa s-a întâmplat dãunãzi, când un vehicul imens ar fi încercat sã iasã din acel spatiu strâmt, încercarea sa soldându-se cu un autoturism lovit, dar si cu o teavã de gaz îndoitã. „Puneti semne de circulatie vizibile la intersectia de la Scoala nr. 2, ca sã nu se mai întâmple asemenea probleme”, cer husenii autoritãtilor locale.

„Domnul sofer de pe camion a lovit masina micã! Efectiv, a mutat-o de pe loc. A îndoit teava de gaz, plus indicatorul. Dacã lumea nu ar fi tipat în cor, acesta ar fi continuat întoarcerea care clar nu o putea face. Ar fi avariat si alte masini. Dar, na, unii spun cã greseala este omeneascã, chiar si atunci când este descoperitã si o continui cu nepãsare”, a reactionat Mihaela, una dintre persoanele care au vãzut cum vehiculul de mare tonaj risca sã facã prãpãd printre masinile parcate în zonã. În mod suprinzãtor, au fost si voci care l-au criticat nu pe soferul de TIR, ci i-au luat în vizor pe husenii care au parcat masinile pe marginea carosabilului, încurcându-l pe „tirist” sã facã manevra salvatoare.

„Lipsa indicatoarelor rutiere! Acestea lipsesc cu desãvârsire sau sunt acoperite de boscheti”

„Într-adevãr, se mai greseste, am gresit si eu si am intrat pe strãdute înguste, dar în situatia de fatã, este si prostia soferului. Dacã esti sofer profesionist, nu faci o întoarcere de 180°, cu ansamblu camion, semiremorca în asemenea intersectie, unde erau masini parcate pe ambele pãrti. Dacã a intrat pe bulevard, e si vina autoritãtilor cã nu amplaseazã indicatoare de presemnalizare si de interzicere la intersectia de la Scoala nr. 2, dar întoarcerea camionului e exclusiv vina soferului. Si poate nu stii, dar a agãtat si a lovit una din masinile parcate. Mai usor era sã meargã cu spatele pânã înapoi la Scoala nr. 2 sau sã fi întors la Romarta, dar pentru asta putea sã opreascã si sã coboare din camion si sã meargã pe jos sã vadã terenul, în caz cã nu cunoaste zona. Soferii profesionisti stiu despre ce vorbesc”, a spus, chibzuit, Cristian. „Lipsa indicatoarelor rutiere! Acestea lipsesc cu desãvârsire si chiar dacã avem ceva indicatoare minuscule, ele sunt astupate de crengile copacilor sau a boschetilor”, a fost de pãrere si Andrei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Mâncati bors. Verificări indicatoarele existente pe drumul principal si arătați dacă e vreo unul acoperit de boscheti. Va place shaorma la multi. Să-și lase auto parcat regulamentar si nu mai plângea marmota…..

  2. ANIMALELE care și-au cumpărat strada personală… are el hârb din 89toamna și parchează de nu lasă nici 2etri. BOULE, chiar și mașina de pompieri are tot 2,5 metri, iar atunci când îți va lua foc rabla nu vor putea ajunge, din cauza altor cocalari ca tine.
    Invariabil, un eveniment de ăsta se întâmplă. Dar cocarletii tot nu învață nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.