spot_img
spot_imgspot_img
13 C
Vaslui
21-mai-2024

Un condamnat pentru deținere de droguri, căutat de autorități, a fost prins la Albița!

- Advertisement -
DROGAT ȘI CONDAMNAT… Bărbatul prins la Albița era condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 75 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri

PRINS… Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat și reținut un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova căutat de autoritățile din România. Moldo-românul  este condamnat la o pedeapsă  privativă de libertate de 75 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri.

În ziua de 20 iulie a.c,  în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, acesta  s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, ca pasager  într-un microbuz înmatriculat  în Republica Moldova. Bărbatul  are cetățenie română și Republica  Moldova și este  în vârstă de 28 de ani. „La controlul de frontieră, colegii noștri  au constatat că pe numele bărbatului  era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare și predare sau extrădare  emis de autoritățile din România, acesta fiind condamnat la o pedeapsă  privativă de libertate de 75 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de deținere de droguri. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat Irina Mirică, comisar de poliție și purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.