spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

PSD Huși lucrează de zor la imaginea partidului, implicând politicul în spitalul de la Huși

- Advertisement -
LAUDE!… Medicul veterinar Alexandru Corjinschi, consilier local, a apreciat munca cadrelor medicale de la CPU Huși, în plenul Cosiliului Local.

FEEDBACK… Cadrele medicale de la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului municipal „Dimitrie Castroian” Huși au fost lăudate în plenul celei mai recente ședințe de Consiliu Local, pentru modul în care rezolvă cazurile urgente ajunse la CPU. Medicul veterinar Alexandru Corjinschi, consilier local, a relatat că el însuși a fost în cauză, ajungând la „Urgențe” de șase ori în ultimul an și jumătate. Consilierul Corjinschi a susținut că a fost tratat cu promptitudine, iar în CPU nu lipsea nimic din cele necesare activității medicale. „Erau și reactivi, și adrenalină, mi-au făcut toate analizele. Foarte buni profesioniști”, a spus consilierul Corjinschi. „Dar sunt unii pacienți care nu au norocul dumneavoastră”, a intervenit, aluziv, avocatul Radu Bobârnat. „Ba, cu toți pacienții se poartă la fel cei de la CPU”, a insistat, cu convingere, consilierul Alexandru Corjinschi. „Așa să fie, dacă spuneți dumneavoastră…”, a replicat Radu Bobârnat.

“Am șase prezentări la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Huși, în ultimul an și jumătate. Ultima oară era și să mor, în șoc anafilactic. Intervențiile au fost și la 1 noaptea și la 3 dimineața… Am fost și operat. Nu a fost niciodată problemă să lipsească reactivi. Radiografia făcută, inclusiv adrenalina care se spune că prin oraș nu se găsește. Mie mi-a fost administrată acolo, nu am ce să zic. Deci, de 6 ori într-un an și jumătate am fost la CPU la Spitalul Huși și de fiecare dată cu probleme grave de sănătate. Și am fost tratat cum trebuie”, a relatat consilierul Alexandru Corjinschi. Acesta a mai spus că personalul de la Primire Urgențe nu ar fi știut că el este consilier local sau că e un medic cunoscut în oraș, vrând să sublinieze astfel ideea că acesta se poartă la fel de prompt și implicat cu absolut toți pacienții care ajung la CPU.

“Dar sunt pacienți care nu au norocul dumneavoastră”

Cel care a părut cumva sceptic în fața acestui exemplu personal oferit de consilierul Alexandru Corjinschi, prin care a dorit să arate că, în opinia sa, la CPU Huși activitatea merge bine și există absolut toate cele necesare efectuării unui act medical de calitate, nu cum critică unii cârcotași că ar lipsi reactivi și alte asemenea, a fost avocatul Radu Bobârnat. Acesta și-a sintetizat rezerva într-o singură remarcă: “Dar sunt pacienți care nu au norocul dumneavoastră”, a spus liberalul. Consilierul Alexandru Corjinschi a insistat: “Ba, cu toți pacienții sunt la fel. Când am fost eu, mai erau pacienți. Era și un bătrân de la Chersăcosu… Veneau asistentele din două în două ore și îI schimbau… Pijama curată, cearșaf curat. Era acolo de câteva săptămâni, deci știu ce spun. Își fac foarte bine treaba. V-am spus, eu am fost la CPU Huși de 6 ori în descurs de un an și jumătate. Știu ce spun”, a susținut în plenul Consiliului Local consilierul Alexandru Corjinschi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Corjinschi băiatule, nu sfida de dragul slugărniciei, că mai suntem unii care am trăit experiențe execrabile nesimțitule! Logic că pt cei din politică se pun elicoptere la dispoziție pt o tăietură la deget, iar alții nu uita o viață agonia că nu s-a intervenit deloc ori s-au ascuns adevăratele diagnostice. Nu vb de promptitudine tu care nu te reprezinți pe tine, că ți-a fost lene sa faci o cezariana și a murit o cățelușă care înveselea toată familia, măgarule!

  2. Dacred si eu ,numai cu pile se lucreaza ,In decurs de citiva ani am fost la urgente de citeva ori ,dar mai sa fie unde e prpfesionalismul?Auzi ALEX minte in limita bunului simt

    Ocolega de breasla cu experienta

  3. Numai baieti buni acolo la CPU, unul mai doctor ca altul si astia dintre asistenti plus ca gasesti de toate, au si seminte, alune, iti aduc si un vin fiert cu scortisoara acum iarna… Ati gasit si pe cine sa intrebati! Da vine acusi acreditarea sa vedem cum se scot domniile lor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.