23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Un copil de 13 ani a provocat un accident rutier în care au murit 9 persoane, în Texas

Un băiat de 13 ani se afla la volanul unei camionete care a izbit frontal un microbuz care transporta sportivi – accident petrecut în cursul zilei de marți, în Texas, în care au murit 9 persoane.

Într-o conferință de presă susținută joi, anchetatorii au spus că accidentul s-a produs după ce o anvelopă de la camionetă a explodat. Șase jucători de golf care se aflau în microbuz, inclusiv unul din Portugalia și unul din Mexic, dar și antrenorul lor, au murit în accident. Șoferul camionetei și pasagerul au murit și ei în urma impactului, potrivit BBC.

Doi studenți din Canada, aflați și ei în microbuz, au supraviețuit coliziunii și se află în spital.

Victor Taylor, de la Departamentul de Siguranță Publică din Texas, a spus că mașina care a provocat accidentul era condusă de un copil de 13 ani. În Texas, este ilegal ca un tânăr de 13 ani să conducă, copiii având voie să înceapă lecțiile teoretice de conducere la vârsta de 14 ani și la 15 ani, cele de traseu, alături de un instructor…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-copil-de-13-ani-a-provocat-un-accident-rutier-in-care-au-murit-9-persoane-in-texas-1875901

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here