30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Un copil de patru ani din Iaşi a fost bătut crunt de concubinul mamei sale

Un copil de patru ani din Iaşi a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost bătut crunt de concubinul mamei sale. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor cu mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru tentativă de omor.

Procurorii spun că bărbatul în vârstă de 35 de ani era băut şi l-a lovit pe micuţ pentru că alături de sora mai mică făcea gălăgie.

„A lovit pe unul dintre aceştia foarte puternic în zona capului cu o bucată de lemn. După această agresiune, minorul s-a apropiat de uşa locuinei încercând să iasă, inculpatul a schiţat un gest de a-l opri şi prin smulgerea uşii aceasta s-a prabuşit peste copil, iar sticla provocându-i de asemenea leziuni la nivelul feţei”, a declarat Carmina Pascal, purt.cuv. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului au început o anchetă.

„Dacă se va impune, vom lua o măsură de protecţie pentru cei doi copii, respectiv pentru cel agresat în vârstă de patru ani şi pentru surioara lui în vârstă de un an şi opt luni”, a declarat Tiberiu Bantas, purt.cuv. DGASPC Iaşi.

Băieţelul provine dintr-o familie numeroasă şi săracă. Mama lui mai are încă cinci copii din mai multe relaţii. Patru dintre aceştia sunt în grija statului.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here