Un copil din Neamț, terorizat de bătăile tatălui, a fugit de acasă! Salvatorii au rămas șocați după ce l-au găsit

Polițiștii au fost alertați joi dimineață de părinții minorului. Copilul ar fi dispărut fără urmă după ultima bătaie primită de la tatăl său.

A fost o adevărată desfășurare de forțe la Neamț! Părinții au alertat joi serviciul 112 după ce fiul lor, în vârstă de doar 10 ani, a dispărut miercuri, 3 februarie, de acasă, iar de atunci nimeni nu a mai știut ceva de el.

Polițiștii și membrii ai Asociației Rescue 4×4 au plecat în căutarea minorului, iar când l-au găsit aceștia au rămas de-a dreptul șocați.

A fugit de acasă, sătul fiind de bătăile tatălui

Copilul a dispărut fără urmă miercuri, 3 februarie, dar părinții i-au anunțat dispariția joi dimineață, iar oamenii legii au plecat imediat în căutarea copilului. În sprijinul polițiștilor din județul Neamț au venit și membrii de la Asociația Rescue 4×4, dar și voluntari ai primăriei.

Zeci de persoane au participat la căutările micuțului, mai multe echipaje de poliție și câteva mașini de teren, ale asociației.

Băiatul, în vârstă de doar zece ani, a fost găsit în aceeași zi în care au început căutările.

Salvatorii l-au găsit pe minor ascuns în magazia cu fând din grădina bunicului său, fiind de-a dreptul speriat și înfometat. Salvatorii au avut un șoc în momentul în care băiețelul le-a cerut: „Duceți-mă oriunde numai nu mă duceți acasă”.

„Era în grădina bunicului, ascuns într-o magazie cu fân, speriat și înfometat. Prima lui solicitare a fost să nu îl ducem acasă, oriunde l-am duce, să nu îl ducem acasă”, a declarat Ilie Cristian Timoficiuc, voluntar Rescue 4×4. …https://www.bzi.ro/un-copil-din-neamt-terorizat-de-bataile-tatalui-a-fugit-de-acasa-salvatorii-au-ramas-socati-dupa-ce-l-au-gasit-4122550?utm_source=website&utm_medium=top-stiri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ