spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Un copil în vârsta de doar 4 ani a fost aruncat, de propria mamă, de pe un tobogan! Poliţiştii au intervenit de urgență

- Advertisement -

Faptă reprobabilă în zona Sălii Polivalente din Caransebeș unde un copil în vârstă de doar 4 ani a fost aruncat de propria mamă de pe un tobogan. Copilul a căzut de la o înălţime de 1,5 m, iar poliţiştii au intervenit de urgentă.

Micuţul a fost internat la spital iar rănile nu îi pun viața în pericol. Părinţii care au asistat la întreaga scenă au fost cei care au sunat după ajutor.

O mamă şi-a aruncat copilul în vârstă de 4 ani de pe un tobogan

Faptele ireprobabile au avut loc în Caransebeș, în parcul de lângă zona Sălii Polivalente. O mamă s-a enervat pe propriul copil în vârstă de 4 ani şi l-a aruncat pe micuț de la o înălţime de 1,5 metri, de pe un tobogan.

”Cam de la un metru și jumătate, dacă nu mai bine, a dat cu el”, povestesc martorii.

De față au asistat mai mulţi părinţi care se aflau în zonă, iar ei au sunat la poliţie şi la salvare. Oamenii legii veniţi la fața locului au ridicat-o pe femeie iar pe copil, medicii l-au dus la spital. Din fericire, rănile suferite de micuț nu îi pun viața în pericol. Acesta are mai multe răni în zona capului iar din aceste considerente, copilul a rămas internat pentru 24 de ore pentru mai multe investigații.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.