spot_imgspot_img
spot_img
2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Un cunoscut politician britanic a demisionat din Guvern după ce s-a îmbătat și a pipăit bărbați într-un club: „M-am făcut de râs”

- Advertisement -

Chris Pincher, un cunoscut politician britanic, a demisionat din Guvern după ce presa a scris despre el că s-a îmbătat și a pipăit doi bărbați într-un club privat, potrivit BBC. În scrisoarea sa de demisie, el i-a spus premierului Boris Johnson că „a băut mult prea mult” și „s-a făcut de râs”.

Șeful adjunct al conservatorilor, Chris Pincher, a demisionat din guvern, după ce un ziar a anunțat că a pipăit doi bărbați la un club privat. În scrisoarea sa de demisie, Pincher i-a transmis premierului că „a băut mult prea mult” și „s-a făcut de râs”.

„Aseară am băut mult prea mult. Cred că ceea ce trebuie făcut în aceste circumstanțe este ca eu să demisionez din funcție. Îți datorez ție și oamenilor cărora le-am provocat supărare, să fac acest lucru… A fost onoarea vieții mele să servesc în guvernul Majestății Sale”, a scris politicianul în scrisoarea adresată premierului Boris Johnson.

Martorii au declarat pentru BBC că, miercuri seara, acesta a fost văzut „extrem de beat” la Carlton Club, clubul membrilor Partidului Conservator din Londra…https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-cunoscut-politician-britanic-a-demisionat-din-guvern-dupa-ce-s-a-imbatat-si-a-pipait-barbati-intr-un-club-m-am-facut-de-ras-1996147

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.