Un cunoscut profesor de educație fizică din Huși a murit singur, în casă!

Nicolae Feier

TRIST… Profesorul Nicolae Feier, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de Educație Fizică din municipiul Huși, a fost descoperit decedat în locuința sa. Pompierii au fost nevoiți să urce cu o scară culisantă până la nivelul etajului 2, unde era apartamentul profesorului, pentru a putea pătrunde în interior. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Polițiștii au luat legătura cu medicul său de familie, care a confirmat că era cunoscut cu afecțiunile medicale ce au stat la baza decesului, astfel că nu s-a mai deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Vestea i-a luat prin suprindere pe toți colegii săi din oraș, care și-au exprimat regretul și, totodată, uimirea. “Chiar aseară a vorbit cu un vecin de-al nostru. Cineva a spus că l-a văzut chiar și duminică dimineața. “Era un om deosebit și avea o calitate a lui, care îl ajuta să se remarce. Avea maniere, avea bun simț, nu se certa cu nimeni și copiii la școală îl apreciau. Niciodată nu am auzit să aibă conflicte deschise cu cineva. Auzeam doar despre proiecte sportive, doar despre prieteni și lucruri bune. A fost găsit duminică în locuință. Pe noi ne-a anunțat o colegă, cadru medical. Cel mai mare regret e că a murit singur în casă și, dacă o fi avut nevoie de ajutor, nu l-am putut ajuta. De asta ne pare cel mai rău. Cred că acum vreo cateva zile, soțul meu a vorbit cu el la telefon. Nu știam să fie ceva grav cu el, în privința sănătății. Avea un diabet, dar îl ținea sub control. Dacă aveai nevoie de de el, te ajuta mereu. Acesta e regretul cel mai mare, că poate a avut nevoie de ajutor și noi nu am fost acolo să îl ajutăm. Avea 65 de ani, dar nu-i dădeai vârsta. Sportul l-a ajutat să se mențină și l-a format cu mult bun simț. Dumnezeu să îl odihnească”, au spus colegii de catedră ai profesorului Feier, de la Colegiul “Dimitrie Cantemir” Huși.

Ușa era încuiată, iar în apartamentul de la etajul 2 s-a putut pătrunde pe un geam exterior

“Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul de deblocare, pentru a pătrunde într-un apartament din municipiul Huși, strada Aleea Stadion, acolo unde existau indicii că o persoană cunoscută cu afecțiuni medicale ar fi prăbușită în locuință. Pentru a intra în apartamentul situat la etajul al doilea al imobilului, pompierii au folosit o scară culisantă, după care au deschis un geam și au pătruns. În interiorul apartamentului a fost găsită prăbușită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 65 ani. Medicul de pe ambulanța SAJ a declarat decesul persoanei, aceasta având semne cadaverice vizibile”, au declarat reprezentanții ISU.

Medicul de familie a confirmat bolile care i-au grăbit sfârșitul profesorului Feier!

Polițiștii prezenți la fața locului au luat legătura cu medicul de familie, întrucât profesorul Feier era cunoscut cu probleme medicale cronice. “Apelul la 112 a fost efectuat la ora 13:40. La fața locului au intervenit pompierii, pentru a se putea pătrunde în locuință. Un echipaj medical de pe Ambulanță a constatat decesul, întrucât bărbatul era decedat. Polițiștii au luat legătura cu medicul de familie, care a confirmat existența problemelor medicale cronice care au stat la baza decesului. Întrucât nu au existat alte suspiciuni cu privire la cauza morții, nu a mai fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ