29.3 C
Vaslui
04-iul.-2022

Un dispozitiv artizanal sau o grenadă defensivă a explodat în curtea unui suspect de contrabandă

O explozie a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în curtea gospodăriei unui bărbat din Straja. Este vorba de locuința lui Alexander Iosif, un bărbat cu mai multe probleme pe linie penală, iar din primele informații este vorba de un atac de intimidare, probabil pentru neplata unor datorii. În urma deflagrației s-au spart trei geamuri de la locuința lui Alexander Iosif, iar cel care a aruncat dispozitivul exploziv ar fi venit din spatele casei, dinspre pădurea aflată în apropierea gospodăriei.

La fața locului au mers criminaliștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Suceava, dar și reprezentanții Serviciului Român de Informații, ceea ce denotă că este vorba de o problemă serioasă. Anchetatorii au folosit un detector de metale pentru a descoperi metalele folosite în dispozitivul care a explodat. Până acum nu se știe exact dacă este vorba de un dispozitiv artizanal sau dacă este vorba de o grenadă defensivă, dar acest lucru se va afla în perioada următoare. Cert este că atacul este unul de tip mafiot, chiar dacă Alexander Iosif ar fi declarat că nu are dușmani.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: https://www.monitorulsv.ro/Local/2021-12-03/Un-dispozitiv-artizanal-sau-o-grenada-defensiva-a-explodat-in-curtea-unui-suspect-de-contrabanda#ixzz7DyfkFUWo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here