Un elev a ajuns la Spitalul Sf. Maria din Iaşi în stare gravă. A fost aruncat în sus de colegi şi lăsat să cadă

Un adolescent, în vârstă de 13 ani, a ajuns de urgenţă la Spitalul Orăşenesc Târgu Neamţ după ce a fost victima unei glume între colegi. Elevul de la Liceul Tehnologic Ion Creangă din Pipirig, județul Neamț, a fost aruncat în sus şi lăsat să cadă de către colegii de şcoală.

Copilul a căzut cu capul de podea şi a rămas nemişcat. Evenimentul tragic s-a produs ieri, 11 martie 2021. Băiatul a fost dus la dispensarul din comună, unde medicul de familie a sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Un elev de 13 ani a fost victima unei glume între colegi

Băiatul de doar 13 ani a fost diagnosticat cu traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei şi hemoragie în ureche. După ce a fost transportat la spitalul din Târgu Neamţ a fost stabilizat şi transferat imediat cu un elicopter SMURD la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Din fericire, în aceste momente copilul este stabil, însă urmează să i se mai efectueze investigații amănunțite.

Autorităţile ieşene au deschis un dosar penal de vătămare corporală în rem urmând ca mai apoi să fie audiaţi colegii şi profesorii victimei. …https://www.bzi.ro/un-elev-a-ajuns-la-spitalul-sf-maria-din-iasi-in-stare-grava-a-fost-aruncat-in-sus-de-colegi-si-lasat-sa-cada-4146109?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ