spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Un elev din Focșani a primit după contestație peste 6 puncte la matematică. Cum i-a crescut nota de la 3.50 la 9.75 la Evaluarea Națională

- Advertisement -

Un elev de la Şcoala Gimnazială ”Duiliu Zamfirescu” din Focşani a obţinut în urma contestaţiei nota 9.75 la proba de matematică din cadrul Evaluării Naţionale, după ce iniţial a fost notat cu 3.50.

O lucrare la matematică a unui elev de la Şcoala Gimnazială Duiliu Zamfirescu din Focşani a fost notată cu  9.75,  după ce a fost notat iniţial cu 3.50.

Elevul primise la limba și literatura română 9.55, astfel că media sa generală este acum de 9.65, ceea ce-i permite să intre la un liceu de top.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a precizat că a fost o eroare umană de încărcare a tezei scanate pe platforma de evaluare.

”În urma afișării rezultatelor în data de 03.07.2024, candidatul a făcut contestație, lucrarea a fost scanată, reîncărcată pe platformă și a fost evaluată. Comisia Județeană de organizare a evaluării naționale a luat măsuri asupra asistentului 1, în conformitate cu prevederile art.26 alin (5) din Metodologia de organizare și desfășurare a evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a”, potrivit unui răspuns al IȘJ Vrancea…https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/un-elev-din-focsani-a-primit-dupa-contestatie-2374016.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.