15.1 C
Vaslui
16-mai-2022

Un elev minor a spart mașinile parcate la Greenfield și nu numai! A fost arestat! | FOTO VIDEO

ULTIMA ORA: Pe 25 aprilie, a fost arestat pentru 25 d ezile, Andrei Cătălin Hurmuz, de 15 ani, din Bârlad. Minorul,  din municipiul Bârlad, a fost  reținut de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului  Bârlad, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt în scop de folosință, furt calificat și conducerea unui vehicul  fără permis de conducere. Judecătorii bârlădeni i-au emis mandat de arestare preventivă pentru 25 de zile, fiind introdus în arestul IPJ Vaslui. Precizăm că Andrei Cătălin Hurmuz este cel care a comis spargerile din mașinile parcate la Clubul  Greenfield Bârlad, caz prezentat de cotidianul nostru în luna martie.
Polițiștii din cadrul Biroul de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui  au  probat  activitatea infracțională a unui minor în vârstă de 15 de ani, Andrei Cătălin Hurmuz,  elev la un liceu din din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea  mai multor infracțiuni de furt în scop de folosință, furt calificat, tâlhărie calificată  și conducerea unui  vehicul fără permis de conducere. Faptele s-au petrecut pe 8 februarie, 8 martie, 7 aprilie și 10/11 aprilie. Chiar dacă în luna martie s-a scris despre faptele petrecute la Clubul Greenfield, s-au publicat și filmele de pe camerele de supșraveghere, Andrei Cătălin Hurmuz, care va trebui să spună și cine sunt  complicii săi, și-a văzut nestigherit de activitatea infracțională, furând la greu în continuare din mașini!
„În urma cercetărilor  efectuate de către polițiștii bârlădeni, s-a stabilit că în perioada februarie – aprilie a.c., minorul ar fi sustras de pe raza municipiului Bârlad mai multe autoturisme pe care le-a condus pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și pe care ulterior, le-a abandonat, nu înainte de a-și însuși bunurile de valoare ce se aflau în interiorul autoturismelor. De asemenea, acesta a beneficiat și de neglijența unor proprietari de autoturisme care și-au lăsat autovehiculele neasigurate, parcate în locuri ferite. Astfel, acesta a folosit pietre cu care a spart geamurile laterale după care a pătruns în interiorul autoturismelor de unde a sustras sume de bani, telefoane mobile, obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte.  Prejudiciul în cauză este estimat la suma de peste 20.000 de lei și a fost recuperat în mare parte, fiind predat persoanelor vătămate.  Împotriva minorului de 15 ani a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore în data de 25 aprilie a.c., iar în aceeași  zi, a fost prezentat Judecătoriei Bârlad care a dispus arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 25 de zile.”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here