17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Un expert de la Direcţia de Sport Galaţi a cerut şpagă unei persoane obligate să muncească în folosul comunităţii

Un expert din Galaţi a fost trimis în judecată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi pentru că a cerut bani unei persoane obligate să muncească în folosul comunităţii. Bărbatul este angajatul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi.

Expertul în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită. În cazul lui se aplică măsura controlului judiciar.

Potrivit anchetatorilor, expertul a solicitat 200 de euro pentru a elibera în fals o adeverinţă.

„În fapt, inculpatul, în calitate de persoană însărcinată cu atribuţii de serviciu în legătură cu activitatea de îndrumare şi supraveghere a executării obligaţiei de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii, în calitate de supraveghetor a unei persoane care avea obligaţia de a presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Galaţi, i-a solicitat acesteia suma de 200 euro pentru a nu efectua munca neremunerată în folosul comunităţii, pentru a-i semna pontajele şi pentru ca, la final, să-i elibereze o adeverinţă care să ateste, în fals, cum că ar fi efectuat această activitate”, anunţă DGA.

Citeste mai mult: adev.ro/rc6plo

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here