Un fost deputat de Vaslui se dă cu caiacul pe râul Bârlad (FOTO, VIDEO)

PE RÂU, ÎN JOS… Un împătimit al mișcării sub orice formă, fostul deputat de Vaslui, Florin Ciurariu, a profitat, zilele trecute, de vremea bună pentru a vâsli câteva ore pe râul Bârlad. Aventura acestuia în apele Bârladului a fost foarte apreciată de vasluieni, care spun că turismul din județ ar putea fi promovat și prin astfel de inițiative.

Florin Ciurariu

Fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2012-2016, Florin Ciurariu  s-a îndepărat de politică în ultimii ani, fiind nevoit să treacă peste un hop important din punct de vedere medical. După ce a depășit momentul dificil, fostul liberal și-a dedicat timpul liber sportului și mișcării în general, devenind un împătimit de ciclism, atletism și excursii montane. Mai nou, fostul șef al liberalilor vasluieni și-a descoperit și pasiunea pentru caiac-canoe. Acesta și-a scos barca, zilele trecute, pentru o aventură de câteva ore pe râul Bârlad, unde apele liniștite nu i-au pus mari probleme. “Caiacul merge și pe Bârlad. În curând Bistrița”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. Călătoria sa pe ape a fost apreciată de sute de vasluieni, care spun că prin astfel de inițiative s-ar putea promova turismul din județ. Pe lângă funcția de deputat, Florin Ciurariu a mai ocupat și postul de inspector școlar general la ISJ Vaslui, director adjunct la Liceul “Emil Racoviță” din Vaslui. În Parlament, deputatul Florin Ciurariu a făcut parte din Comisia pentru Tehnologia informației și comunicațiilor, Comisia pentru transporturi și infrastructură și Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului. În cei patru ani în legislativul României, acesta a lucrat la 58 de propuneri legislative, dintre care 14 au fost promovate legi.
5 COMENTARII

  1. Din ce vad omul pedalează in aval să-i fie mai ușor.tot că sa fuga de greu. fentează și aici. Cum a făcut-o că și deputat sau ce o fi fost.

  2. Si care sunt vasluienii care apreciază exchibiționismul lui Ciuraru??
    Inventați titluri pompoase.. mai bine să-i spuneți să nu mai parcheze BMW-ul în fața LMK pentru că stânjenește circulația rutieră

  3. Nu poate deveni atracție turistică permanentă, pentru că, spre deosebire de râurile de munte, devine neflotabil taman in sezon. Da bravo pentru distracție, măcar.

LĂSAȚI UN MESAJ