25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Un fost funcționar public la Primăria Băcani a poftit la o minoră și a ajuns după gratii!

GEST ORIBIL… Oana C., de 13 ani, din Perieni, a fost chemată de un vecin, Constantin M., fost inginer de cadastru la Primăria Băcani, să îl ajute la făcut curățenie. Fata, care are și un mic retard psihic, s-a dus, iar bărbatul de 67 de ani a violat-o.

DE NECREZUT… Caz incredibil în comuna Perieni, unde un bărbat de 67 de ani, Constantin M., a abuzat sexual din anul 2020 o minoră, pe care a lăsat-o însărcinată! Fata avea 13 ani când a fost “convinsă” de bărbatul care putea lejer să-i fie bunic, să facă sex cu el. Bărbatul a fost funcționar public la Primăria Băcani, iar fata, care are și un mic retard mintal, a fost violată în primăvara anului trecut. Aceasta a născut în decembrie 2021 un băiețel, aflat acum la DGASPC Vaslui și pe care bărbatul nu l-a recunoscut. Au fost prelevate probe AND, iar rezultatele au indicat că bărbatul care a abuzat fata este tatăl biologic al copilului. Ca urmare, poliția l-a reținut și a fost dus la instanță, unde magistrații i-au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de sex cu un minor în formă continuă.

În primăvara anului trecut, în luna martie, Oana C., de 13 ani, una dintre fetele unei familii din Perieni, a fost chemată de un vecin, Constantin M., fost inginer de cadastru la Primăria Băcani, să îl ajute la făcut curățenie. Fata, care are și un mic retard psihic, s-a dus, iar bărbatul de 67 de ani a violat-o. În urma acestei fapte oribile, Oana C. a rămas însărcinată și, pe 30 decembrie anul trecut, a dat naștere unui băiețel. Bărbatul care a violat-o pe Oana C., nu și-a recunoscut copilul și astfel s-a ajuns la dovedirea paternității prin prelevarea de probe ADN, lucru de care s-au ocupat specialiștii. Rezultatele au fost clare: Constantin M., de 67 de ani, este tatăl minorului născut de fata care are 15 ani acum. Ca urmare, polițiștii au pus în aplicare legea, având deja dosar penal deschis pentru sex cu minor în formă continuă, pe numele fostului funcționar public.

“În data de 23 noiembrie 2021, ora 12.00, Secția de Poliție Rurală nr 3 Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 15 ani ar fi fost victima unui abuz sexual. În urma probatoriului administrat, în data de 04 aprilie a.c., față de prezumtivul autor, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 05 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea luării unei măsuri preventive. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.”, a precizat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Dus în fața instanței bârlădene cu propunerea de emitere a unui mandat de arestare preventivă, judecătorul de drepturi și libertăți a admis solicitarea formulată față de inculpatul M.Constantin, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad. “Dispune arestarea preventivă a inculpatului M. Constantin, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, (fapte din perioada martie 2020 – septembrie 2021, persoană vătămată – minora C.O.-V, având vârsta de 13 ani la data primului raport sexual), pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 05 aprilie 2022 până la data de 04 mai 2022, inclusiv.” este precizat în minuta de pe site-ul Judecătoriei Bârlad.

CITIȚI AICI: https://www.vremeanoua.ro/chinul-unui-bebelus-nascut-dupa-ce-un-batran-a-violat-o-copila-de-14-ani/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here