28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Un gălăţean beat a atacat cu o macetă un grup de tineri. Victimele l-au închis pe agresor într-o scară de bloc

Un gălăţean, aflat în stare de ebrietate, a atacat un grup de tineri cu o sabie. Victimele au reuşit să-l închidă pe agresor într-o scară de bloc şi au sunat la 112. Individul a fost imobilizat de jandarmi şi dus la secţia de poliţie.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni (20/21 martie) pe o stradă din oraşul Galaţi. Jandarmii care au ajuns la faţa locului au observat trei tineri care ţineau blocată uşa de acces într-o scară de bloc.

Tinerii le-au spus jandarmilor că în interior se află o persoană care i-a atacat cu o sabie.  Din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Individul s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat.

Agresorul, în vârstă de 35 ani, a fost condus la sediul poliţiei. Acesta a declarat verbal jandarmilor că a ieşit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenţei macetei asupra sa.

„La rândul lor, tinerii au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare şi să discute. După o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat ameninţător şi în scurt timp a ieşit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească

Citeste mai mult: adev.ro/r93bdg

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here