Un hot de telefoane a snopit în bãtaie pe una dintre victime

TUPEIST… Valentin Sorin P., din Bârlad, a fost retinut de cãtre politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru sãvârsirea unor infractiuni de tâlhãrie si furt. Bãrbatul s-a „specializat” pe furturi de telefoane, iar când nu a putut fura un telefon, proprietarul fiind mai vigilent, bârlãdeanul l-a bãtut si tot i-a luat telefonul! A primit mandat de arestare pentru 30 de zile, iar politistii cerceteazã de zor, fiind convinsi cã tâlharul mai are si alte fapte la activ.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat în vârstã de 25 de ani, Valentin Sorin P., din Bârlad, bãnuit de comiterea unei infractiuni de tâlhãrie si a douã infractiuni de furt. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit cã în perioada 8 – 11 august a.c., bãrbatul bãnuit ar fi sustras douã telefoane mobile din buzunarele persoanelor vãtãmate. Un al treilea telefon mobil ar fi fost sustras prin folosirea violentei. Toate infractiunile au fost sãvârsite pe raza municipiului Bârlad, prejudiciul cauzat fiind estimat la 2000 de lei.

“Bãrbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar astãzi va fi prezentat Judecãtoriei Bârlad cu propunerea de arestare preventivã. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ