spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Un hușean aflat în vacanță a murit în timp ce aștepta Ambulanța! Echipajul medical a încurcat cărările și a ajuns prea târziu!

- Advertisement -

TRAGIC… Un hușean, aflat în vacanță cu familia într-una din zonele turistice ale județului Suceava, a decedat în așteptarea Ambulanței! Omului i s-a făcut rău în timp ce se afla la volanul autoturismului său și, după ce a oprit într-o parcare de pe drumul dintre Sadova și Câmpulung Moldovenesc, a cerut ajutor la 112. Numai că echipajul de pe Ambulanță, pornit în cautarea pacientului, nu a reușit să găsească parcarea, cutreierând minute bune prin locuri greșite. Când, într-un final, a ajuns la cel care ceruse ajutor, era prea târziu. Manevrele de resuscitare nu au mai dat niciun rezultat și s-a constatat decesul.

Hușeanul Tiberiu Adrian Mirică se afla în vacanță cu familia surorii sale, într-o zonă pitorească din județul Suceava. Din spusele apropiaților, vasluienii se aflau cu toții în localitatea Sadova, însă Tiberiu a trebuit să ajungă la Câmpulung Moldovenesc, motiv pentru care a pornit la drum cu mașina. Numai că pe drum, la un moment dat, acestuia i s-a făcut rău. Era cunoscut cu afecțiuni cardiace, pe care însă le ținea sub control. A avut însă puterea să sune la 112 și să ceară ajutor, explicând cum se simte și dând referințe despre locul în care se află. Din păcate, echipajul Ambulanței care a pornit spre pacient nu s-a orientat corespunzător, astfel că a cutreierat, se pare, minute prețioase prin împrejurimi, deși, spun localnicii, pacientul era într-o parcare ce n-ar fi trebuit să fie atât de greu de găsit de către salvatori. Cât ambulanțierii umblau prin locuri greșite, bărbatul aștepta ajutorul, care, în cazul afecțiunilor cardiace, se calculează uneori în secunde. Într-un final, cadrele medicale au ajuns la pacient, omul se afla deja în stop cardiorespirator. L-au scos din mașină și au acționat imediat cu manevre de resuscitare, însă, oricât s-au străduit, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul. Pentru familia hușeanului, vestea a fost o adevărată tragedie, mai ales că nimic nu prevestea această nenorocire.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Biserica Sfântul Ilie din Huși

„Anunț cu inima sfîșiată de durere trecerea în neființă, mult prea devreme, a unicului meu frate, Mirică Tiberiu Adrian. Trupul neînsuflețit a fost depus marți, 22 august, la Biserica Sf. Ilie din municipiul Huși. Rog din inimă rudele, prietenii, cunoștințele să nu sune pe telefonul mamei noastre pentru condoleanțe. Ea nu știe încă… Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească”, a fost mesajul dureros transmis de sora lui Tiberiu, Irina Mirică. Cei care l-au cunoscut pe bărbatul decedat au avut despre el doar cuvinte de laudă, spunând că era un om bun, serios și foarte atașat de familia sa. Înmormântarea a fost anunțată pentru 24 august, ora 10.00. “Dumnezeu să-l odihnească! Sincere condoleanțe! Putere să treceți peste această grea despărțire!”, sau „Cuvintele nu-și mai au rostul în asemenea momente, chiar dacă ar alina puțin din durere! E greu, foarte greu și tot ce puteți face este să fiți puternici, să depășiți aceste clipe! Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe!”, au fost câteva dintre numeroasele mesaje de susținere, transmise în aceste clipe triste, de oamenii apropiați familiei lui Tiberiu Mirică.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Alonso, vezi că antena 3 ți-a băgat vaccinul pe gat, de ce suji pula😡😡😡 vaccinați va proștilor, lumea nu are nevoie de voi🤮🤮🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.