-7.2 C
Vaslui
08-feb.-2023

Un husean, pasionat de bãuturã si masini, a doborât un recod local!

- Advertisement -

ZÃLUD… Un husean a doborât în aceste zile un record local în ceea ce priveste betia la volan! Feraru Gabriel Cãtãlin, care abia fusese condamnat de Judecãtoria Husi la 2 ani de închisoare cu suspendare, pentru cã a condus cu o alcoolemie aproape de comã, dar si fãrã permis, n-a lãsat sã treacã mult timp pânã sã arate cã si-a „învãtat” lectia! Concret, s-a mai îmbãtat încã o datã la fel de crâncen si, tot fãrã permis, a plecat la plimbare. Politistii l-au prins si de aceastã datã. Chiar si asa, Feraru poate afirma fãrã nicio îndoialã cã „are norocul scris în frunte”, cãci instanta a fost si prima datã, dar si a doua oarã nefiresc de miloasã cu el. La prima condamnare i-a dat cu suspendare, iar acum, în ciuda rechizitoriului consistent al anchetatorilor, a respins încãtusarea si l-a trimis în arest… acasã.

Huseanul Feraru Gabriel Cãtãlin este, fãrã îndoialã, un împãtimit al soferiei. Singurul amãnunt care însã îl împiedicã sã facã performantã în acest domeniu este faptul cã… nu are permis. În rest, dorinta sa de a conduce masina este mare si se manifestã mai ales când se îmbatã critã, dupã cum au constatat politistii huseni. Acestia l-au prins nu demult la volanul unui vehicul, fãrã permis, dar cu o alcoolemie de 2,2 grame la mie alcool pur în sânge. I s-a întocmit dosar penal, a fost trimis în judecatã, iar, pe 22 iunie, instanta i-a dat o pedeapsã de 2 ani de închisoare, dar cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 2 ani si 6 luni. Feraru însã nu a putut sta departe de volan, mai ales dupã o bãutã de pominã. De curând s-a suit iarãsi beat si fãrã permis la volan. Din nou a fost prins de politistii huseni, care au rãmas si ei uimiti când au vãzut noua alcoolemie a lui Feraru: 1,90 grame la mie, alcool pur în sânge. L-au retinut pentru 24 de ore si, sub coordonarea procurorului de caz, l-au dus ieri la instantã cu propunere de arestare preventivã. Norocul lui Feraru însã a functionat din nou. Instanta a respins propunerea anchetatorilor de arestare preventivã si l-a trimis în arest…acasã.

„Esti pericol public si pânã nu faci o nenorocire, nu te lasi”

„Încã o datã trebuie remarcatã vigilenta politistilor care l-au prins pe acest om, pânã sã facã vreo nenorocire. Cu asemenea situatii nu este de glumit: un astfel de individ este pericol public concret si pentru cine nu stie legislatie în domeniu. Dacã el a fost condamnat pe fond pe data de 22 iunie 2017, la doi ani de închisoare cu suspendare, desi a avut noroc, cãci la asemenea alcoolemie si fãrã permis, era caz de închisoare, dar nu mai comentãm… Iar peste nici douã luni, tu iar te sui la volan fãrã permis si beat pulbere, înseamnã ce? Cã esti pericol public si pânã nu faci o nenorocire, nu te lasi. Acum, nu cred cã e cazul sã facem interpretãri pe solutia datã de instanta de fond, cãci am încredere cã judecãtorul a luat în calcul toate elementele din dosar, numai cã, prin asemenea situatii, care se si mediatizeazã, multi cred cã este posibil sã conduci beat si fãrã permis si sã nu pãtesti mare lucru. Sperãm doar ca asemenea exemple negative sã nu inspire pe nimeni”, au spus avocatii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.