Un ieșean, lăsat în libertate, deși este acuzat că și-a băgat soția în comă! Procurorii spun că victima a rămas cu sechele după această tentativă de omor!

Un ieșean suspectat de tentativă de omor a fost lăsat în libertate de judecătorii ieșeni. Costel Gavril este cercetat pentru că, în urmă cu aproape un an, și-ar fi bătut crunt propria soție. Femeia a fugit de acasă, a urcat într-un tren și, când a ajuns în București, a intrat în comă. La audieri, individul a susținut că femeia s-ar fi lovit singură!

Un ieșean acuzat că și-a bătut soția până a băgat-o în comă a fost lăsat în libertate de judecători. Procurorii au cerut recent arestarea lui Costel Gavril, pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie.
Totuși, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au respins această solicitare, lăsându-l în libertate pe individ.

„Instanța respinge, ca nefondată, propunerea de arestare preventivă formulată cu privire la inculpatul Costel Gavril, cercetat pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie. Dispune punerea în libertate a inculpatului, dacă nu este reținut sau arestat în altă cauză”, au precizat magistrații ieșeni.

Decizia privind propunerea de arestare preventivă nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

S-au căsătorit, au vrut să divorțeze, s-au împăcat și s-a ajuns la tentativă de omor

În urmă cu câțiva ani, Costel Gavril, suspectat de tentativă de omor, s-a cunoscut cu soția sa. Cei doi s-au plăcut și au decis să se căsătorească. Au făcut copii, numai că, la un moment dat, între ieșean și soția lui au intervenit tot felul de conflicte. Anchetatorii spun că aceste conflicte au degenerat. Nemaiputând suporta agresiunile, soții Gavril au decis să se despartă. Cei doi au vrut să divorțeze și, pentru o perioadă, fiecare a încercat să-și vadă de viață. Doar că, după un timp, cei doi s-au împăcat și, pentru că așa era creștinește și acceptat social, Costel Gavril și soția sa au hotărât să își reia relația. Cei doi au locuit împreună, în satul Alexeni, din comuna Țibana, județul Iași. ….https://www.bzi.ro/un-iesean-lasat-in-libertate-desi-este-acuzat-ca-si-a-bagat-sotia-in-coma-procurorii-spun-ca-victima-a-ramas-cu-sechele-dupa-aceasta-tentativa-de-omor-3967746?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ