28.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Un ieșean a ajuns în culmea disperării! Vasile Panțîru nu are niciun act cu care să-și demonstreze identitatea

Ieșeanul Vasile Panțîru nu are acte de identitate de mai bine de 8 ani, motiv pentru care nu poate beneficia de asistență socială și nici nu poate să lucreze pentru a-și asigura un trai decent. Bărbatul susține că actele i-au rămas la un angajator care a refuzat să-l plătească pentru munca prestată. Acesta ar dori să-și facă o nouă carte de identitate, dar spune că nu are cine să-l ia în spațiu.

Vasile Panțîru, în vârstă de 59 de ani, este originar din localitatea Dumitreștii Gălății, comuna Schitu-Duca, dar de mai mulți ani este nevoit să stea pe străzi. A ajuns în această situație după ce mama sa a murit, iar casa părintească i-a rămas moștenire unui frate, care nu doar că refuză să-l ia în spațiu pe Vasile Panțîru, încât să-și poată face act de identitate, dar mai este și violent.

Un locuitor al comunei Schitu Duca a rămas fără niciun act de identitate de mai bine de 8 ani

Vasile Panțîru nu mai are acte din anul 2014. Bărbatul susține că atât certificatul, cât și cartea de identitate i-au rămas la un angajator care a refuzat să-i plătească munca prestată. Bărbatul spune că și-ar fi dorit să-și facă alte acte, însă nu are cine să-l ia în spațiu. Vasile Panțîru a rămas pe drumuri după moartea mamei sale, iar casa i-a rămas unui frate mai mic, care refuză să-l ia în spațiu. Bărbatul spune că are un nepot care l-ar putea ajuta, dar acesta este momentan plecat în Italia, de unde urmează să se întoarcă abia peste câteva luni…https://www.bzi.ro/un-iesean-a-ajuns-in-culmea-disperarii-vasile-pantiru-nu-are-niciun-act-cu-care-sa-si-demonstreze-identitatea-4472258?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here