7.9 C
Vaslui
17-oct.-2021

Un ieșean a gonit spre maternitate cu soția în chinurile facerii. Polițiștii nu au avut milă de el. S-a ajuns la judecată după ce agenții l-au tras pe dreapta și i-au săltat carnetul!

Un șofer a fost transformat în pieton de agenții de Poliție din Iași. Asta, în ciuda faptului că bărbatul avea o scuză foarte bună pentru viteza cu care se deplasa: nevasta era în chinurile facerii. Ieșeanul a contestat în instanță decizia luată de polițiști în cazul său. Totuși, judecătorii ieșeni le-au dat dreptate agenților în procesul cu Eduard Radu Antipa

Un ieșean a gonit spre maternitate deoarece soția era în chinurile facerii. În ciuda acestei scuze, polițiștii nu au avut milă de el. Nu e ca-n filme: s-a ajuns la judecată după ce agenții l-au tras pe dreapta și i-au săltat carnetul! Deși inițial a avut câștig de cauză, mai apoi, Eduard Radu Antipa a pierdut procesul intentat Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

„Instanța admite apelul formulat de IPJ Iași împotriva sentinței civile din 29 ianuarie 2021 a Judecătoriei Pașcani, sentință pe care o schimbă în tot. Respinge plângerea contravențională formulată de petentul Eduard Radu Antipa, în contradictoriu cu intimatul IPJ Iași, ca neîntemeiată. Menține procesul-verbal de constatare și sancționare a contravențiilor din 20 decembrie 2019, emis de IPJ Iași. Definitivă”, au menționat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Eduard Radu Antipa a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Județean Iași

Procesul dintre Eduard Radu Antipa și IPJ Iași a început în urmă cu câteva luni. Inițial, Judecătoria Pașcani a admis plângerea formulată de ieșean. Ulterior, IPJ Iași a formulat un apel, considerând că decizia nu a fost una corectă. …https://www.bzi.ro/un-iesean-a-gonit-spre-maternitate-cu-sotia-in-chinurile-facerii-politistii-nu-au-avut-mila-de-el-s-a-ajuns-la-judecata-dupa-ce-agentii-l-au-tras-pe-dreapta-si-i-au-saltat-carnetul-exclusiv-4288474?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here