30.3 C
Vaslui
28-iun.-2022

Un ieșean a primit o factură de la E.ON de 0,01 lei! Cât îl costă, de fapt, ca să achite datoria

După ce a renunțat la un contract încheiat cu E.ON, un bărbat din Iași a fost notificat că trebuie să plătească o datorie de 0,01 lei. Ieșeanul s-a străduit să plătească datoria, dar și-a dat seama că-l costă de 400 ori mai mult.

Un bărbat din Iași a trecut printr-o situație hilară, după ce a primit o factură de la E.On Energie România SA. Pe data de 24.05.2022, compania eliberează o factură pe numele abonatului privind regularizarea certificatelor verzi. Când a deschis cutia poștală și a desfăcut plicul a avut marea surpriză să constate că are de plătit suma de 0,01 lei.

„E pe un contract mai vechi, care a expirat anul trecut. Ulterior am încheiat un contract duo pe gaz și energie. Am primit o factură de 1 ban pe un contract încheiat pe 28.08.2021. Atunci a expirat contractul vechi. Am dat să plătesc factura, dar pe online eram pe contractul nou. Am întrebat la Târgu Mureș și mi-au spus că nu pot plăti. Mi-au spus să mă duc la bancomat dar acolo trebuie să plătești minimum 1 leu plus comisionul de 3 lei. În total 4 lei, din ce știu eu. Dacă nu, să mă duc să fac transfer bancar. Când am făcut plăți pentru niște terenuri, pentru 4 lei am achitat 8 lei”, a transmis ieșeanul, sub protecția anonimatului…https://www.bzi.ro/un-iesean-a-primit-o-factura-de-la-e-on-de-001-lei-cat-il-costa-de-fapt-ca-sa-achite-datoria-foto-4463577?utm_source=website&utm_medium=deschideri

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here